Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bulikban milyen számokra jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulikban milyen számokra jön rá általában lányokra/nőkre az ölelkezős hangulat?

Figyelt kérdés

Nem igen jártam bulikban de mivel még nem jött össze semmi más helyen azért 30 éves fejjel arra gondoltam, hogy elmegyek, hát láttam egy két furcsaságot.

De emg figyeltem, hogy egyes számok után a lányokra rá jön az ölelgetős hangulat én is be gyűjtöttem, így egy két ölelést :D.

2017. nov. 16. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Merev részegségnél. Biztos kellemes mikor utána/közben lehány.

De elég szánalmas, ha ez az egyetlen módja, hogy hozzáérj valakihez.

2017. nov. 16. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre olyan romi hangulatba kerülnek, hogy le se vakarhatod őket a nyakadból:

[link]

Szóval sunnyogj oda a helyi DJ-hez, fizess neki egy ginás gin-tonicot, és kérd meg, hogy pörgesse ezt a nótát. Hajrá!

2017. nov. 16. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy legközelebb felkészültebben érjen és ne lepődjek meg rajta :))).
2017. nov. 16. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
de azért köszönöm a válaszokat :)
2017. nov. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!