Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság akkora nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság akkora nagy elvárás lett a nőktől, hogy ne legyenek túlsúlyosak, hogy sokkal inkább elfogadott lett a kis mell?

Figyelt kérdés

Régebben egy kis mellű nő az gáz volt. Anti-nő volt, nem vonzó. Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek. Az volt a nőideál.

Most meg egyre inkább azt látom, hogy simán elnézik a nőknek ha kis mellük van, csak legyenek karcsúak.

Ez arra vezethető vissza, hogy akkora probléma lett a magyar nők körében az elhízás, a túlsúlyosság, kövérség, akkora nagy százalékát érinti ez a nőknek ebben az országban, hogy a férfiaknak már muszáj volt megalkudniuk a mellméretben? Mert egyszerűen már az is nagy csoda, ha valaki vékony, nem kellenek mellé az extrák, mert nincs nő aki megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. Vagy ha van, már külföldön...

2022. febr. 20. 02:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
4%

40: Ez még hagyján, én azt látom, hogy a párjaiknak a személyisége is tök normális, szerethető. Szó sincs tehát arról, hogy szegény molett nőknek mi mindent el kell tűrniük cserébe... Míg nekem például kellene tűrnöm vastagon, és a verbális bántalmazás a legenyhébb mind közül.

Nem irigység ez amúgy, egyszerűen az embernek van szeme, látja, hogy mi megy...

(36, 39)

2022. febr. 20. 13:30
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod, hogy a mellméret genetikai és nem lehet csak rá direkt hízni? Tehát ha egy kismellű nő hízik, arányaiban kicsi marad a melle.
2022. febr. 20. 14:01
 43/51 anonim ***** válasza:
44%
Én is ezt láttam odahaza. Itt kföldön találtam egészséges, igényes férfit. Nem is kezdek magyarral többé.
2022. febr. 20. 16:12
 44/51 anonim ***** válasza:
0%
Kolléganőm, 110 kg, lehet több! Most volt az esküvője. A pasi programozó, allati jól néz ki, normális is. Baromira nem ez számit. (Sajnos nem tudom, mi számit)
2022. febr. 20. 18:00
 45/51 anonim ***** válasza:
Én sem de nem is akarom már tudni, örülök hogy magam mögött hagytam azt a közeget. 43.
2022. febr. 20. 18:22
 46/51 anonim ***** válasza:
83%

"A duci barátnőim mentek legelőször férjhez..."

Ahogy az amcsik mondanák: mese habbal!

2022. febr. 20. 21:16
 47/51 anonim ***** válasza:
66%

46

Sajnos nem az....

2022. febr. 20. 21:17
 48/51 anonim ***** válasza:
68%

47#

Jó, én is látok rá példát, de azért előnyben közel sincsenek

A legtöbb férfi még mindig undorodik az ilyenektől

2022. febr. 20. 21:28
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

"Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek."

Mi az, hogy elvárták? Hát vagy van, vagy nincs. De ha meg megműttetné, akkor meg az lenne a baj.

2022. febr. 20. 21:35
 50/51 anonim ***** válasza:
0%
Pedig elég nagy divat a suttyó ocsmány nő, tanúsíthatom (nem magamról beszélek).
2022. febr. 21. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!