Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság akkora nagy elvárás lett a nőktől, hogy ne legyenek túlsúlyosak, hogy sokkal inkább elfogadott lett a kis mell?
Régebben egy kis mellű nő az gáz volt. Anti-nő volt, nem vonzó. Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek. Az volt a nőideál.
Most meg egyre inkább azt látom, hogy simán elnézik a nőknek ha kis mellük van, csak legyenek karcsúak.
Ez arra vezethető vissza, hogy akkora probléma lett a magyar nők körében az elhízás, a túlsúlyosság, kövérség, akkora nagy százalékát érinti ez a nőknek ebben az országban, hogy a férfiaknak már muszáj volt megalkudniuk a mellméretben? Mert egyszerűen már az is nagy csoda, ha valaki vékony, nem kellenek mellé az extrák, mert nincs nő aki megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. Vagy ha van, már külföldön...
40: Ez még hagyján, én azt látom, hogy a párjaiknak a személyisége is tök normális, szerethető. Szó sincs tehát arról, hogy szegény molett nőknek mi mindent el kell tűrniük cserébe... Míg nekem például kellene tűrnöm vastagon, és a verbális bántalmazás a legenyhébb mind közül.
Nem irigység ez amúgy, egyszerűen az embernek van szeme, látja, hogy mi megy...
(36, 39)
"A duci barátnőim mentek legelőször férjhez..."
Ahogy az amcsik mondanák: mese habbal!
47#
Jó, én is látok rá példát, de azért előnyben közel sincsenek
A legtöbb férfi még mindig undorodik az ilyenektől
"Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek."
Mi az, hogy elvárták? Hát vagy van, vagy nincs. De ha meg megműttetné, akkor meg az lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!