Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság akkora nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság akkora nagy elvárás lett a nőktől, hogy ne legyenek túlsúlyosak, hogy sokkal inkább elfogadott lett a kis mell?

Figyelt kérdés

Régebben egy kis mellű nő az gáz volt. Anti-nő volt, nem vonzó. Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek. Az volt a nőideál.

Most meg egyre inkább azt látom, hogy simán elnézik a nőknek ha kis mellük van, csak legyenek karcsúak.

Ez arra vezethető vissza, hogy akkora probléma lett a magyar nők körében az elhízás, a túlsúlyosság, kövérség, akkora nagy százalékát érinti ez a nőknek ebben az országban, hogy a férfiaknak már muszáj volt megalkudniuk a mellméretben? Mert egyszerűen már az is nagy csoda, ha valaki vékony, nem kellenek mellé az extrák, mert nincs nő aki megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. Vagy ha van, már külföldön...

2022. febr. 20. 02:27
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember (férfi vagy nő) minden korban tisztában volt vele, hogy a mellméret (a farokmérethez hasonlóan) egyéni adottság, amit az adott nő nem tud a kedve szerint befolyásolni. Normális embernek egyik korban sem a mellmérete miatt lett nő egy nő. Az elhízás ellen viszont igenis lehet tenni.
2022. febr. 20. 08:57
 12/51 anonim ***** válasza:
91%

Vannak olyan emberek, akiknek a média, társadalom határozza meg az ízlését. És vannak olyanok (mint én is), akiknek van saját ízlése. Én mindig is úgy tartottam, hogy vannak vonzó nők és nem vozó nők. A nőknek gondolom ugyanígy a pasik. Van egy közös metszet, ott megtaláljuk a kölcsönös vonzalmat. És ezzel így van mindenki. Elsősorban magadnal tetszél, utána meg egyetlen ember fontos, a párod.

Mi ez a gyerekes, komformista felfogás, hogy olyan adottság gáz, ami alapból genetikailag adatott? Az sose lesz boldog, aki az egész társadalomnak akar megfeleni, főleg külsőségekkel. Na az a gáz.

2022. febr. 20. 08:58
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
sztem sosem volt ciki a kismell.
2022. febr. 20. 09:18
 14/51 anonim ***** válasza:
97%

Akkor én most gáz és anti-nő vagyok? :D

Ne haragudj, de nagyon lealacsonyító stílusban vélekedsz a nőlről, inkább ez a gáz.

2022. febr. 20. 09:45
 15/51 anonim ***** válasza:
56%
Sok pofont kaptam én is kis mellekkel és filigran alkattal. Mára mindkettő megváltozott és érdekes módon másképp viszonyulnak hozzám a férfiak, pedig nem telt el olyan sok idő a 2 periódus között. Hogy lehet ez? 🤷
2022. febr. 20. 09:57
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, kinőtt az agyuk, vagy legalábbis fejlődött minimálisan.

Egy huszonévestől ne várj olyan érettséget, mint egy felnőtt, tapasztalt férfitól.

2022. febr. 20. 10:03
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt nem igazán értem. Régen sok volt a vékony, nagymellű nő ezek szerint?
2022. febr. 20. 10:10
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy volt több.

Mindenki csak azt látja, amit látni akar.

2022. febr. 20. 10:15
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

"Régebben egy kis mellű nő az gáz volt. Anti-nő volt, nem vonzó."

Mikor és hol? Álmaidban? Meg mi az, hogy "elnézik"?

2022. febr. 20. 10:34
 20/51 anonim ***** válasza:
29%

Én telt vagyok most, nagy cicikkel. (85kg) Soha nem volt gondom a pártalálással! Sőt, amikor vékony voltam, többségében a csóró, lúzer férfiak hajtottak, tehát lehetett v.na párom akkor is. Most viszont, a sikeres, értekesebb férfiak is megtalálnak, és van is rendes párkapcsolatom.

Ki érti ezt...🤷‍♀️

2022. febr. 20. 10:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!