Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság akkora nagy elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság akkora nagy elvárás lett a nőktől, hogy ne legyenek túlsúlyosak, hogy sokkal inkább elfogadott lett a kis mell?

Figyelt kérdés

Régebben egy kis mellű nő az gáz volt. Anti-nő volt, nem vonzó. Régebben elvárták egy nőtől, hogy amellett, hogy nem elhízott, szép nagy és lehetőleg kerek ne túl lógós mellei legyenek. Az volt a nőideál.

Most meg egyre inkább azt látom, hogy simán elnézik a nőknek ha kis mellük van, csak legyenek karcsúak.

Ez arra vezethető vissza, hogy akkora probléma lett a magyar nők körében az elhízás, a túlsúlyosság, kövérség, akkora nagy százalékát érinti ez a nőknek ebben az országban, hogy a férfiaknak már muszáj volt megalkudniuk a mellméretben? Mert egyszerűen már az is nagy csoda, ha valaki vékony, nem kellenek mellé az extrák, mert nincs nő aki megfeleljen ezeknek az elvárásoknak. Vagy ha van, már külföldön...

2022. febr. 20. 02:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

29

Dehogynem! Azt várok el amit akarok! És azt utasitom el, akit akarok!

2022. febr. 20. 11:55
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

31#

Nyilván, de attól még nem JÁR

Ti szoktatok mondani hogy a nő nem JÁR alanyi jogon. Valóban, ahogy a jó egzisztenciájú vagy jóképű pasas sem

Ráb@sztatok

2022. febr. 20. 11:58
 33/51 anonim ***** válasza:
79%

"Ha egy férfinak egy kicsit is rossz génjei vannak az élet akármilyen területén, kb. szüzen hal meg."

Akármilyen teruletén???

A gének csak a külsőt határozzak meg

2022. febr. 20. 11:59
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

32

Ez így van! Pontosan ezért irtam, hogy azt "utasitok el" akit akarok!

Én inkább vagyok egyedül mint egy csóró szar pasival!

2022. febr. 20. 12:00
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jó genetikájú nőnek akkor is nagyok a mellei ha anorexiás."

Ez hülye :D

2022. febr. 20. 12:04
 36/51 anonim ***** válasza:
2%
Vékony vagyok, lapos mellkassal. Manapság is én vagyok a gáz, az antinő, a nem vonzó. Rohadtul nem nézik ezt el nekem. Fiatal létemre lassan egy évtizede rohadok egyedül (8 éve lesz május elején). Semelyik túlsúlyos nő a környezetemben nincs ilyen kilátástalan helyzetben. Ennyit erről. Én maximálisan osztom azt a megközelítést, hogy csontokkal csak a kutyák szeretnek játszani.
2022. febr. 20. 12:15
 37/51 anonim ***** válasza:
3%

36

Detto! A duci barátnőim mentek legelőször férjhez...

2022. febr. 20. 12:24
 38/51 anonim ***** válasza:
82%
#36: Ez nem a melleid miatt van, ebben biztos lehetsz.
2022. febr. 20. 12:32
 39/51 anonim ***** válasza:
4%

37: Szexhez is előbb jutnak. És nem akármilyen férfiakkal! Nekem max. a legalja jutna, de abból is az a verzió, amelyik még impotens is mellé meg minden...

38: Jó, tény, hogy a fejemre is zacskót kéne húzni kb.

(36)

2022. febr. 20. 12:50
 40/51 anonim ***** válasza:
20%

39

Igen...bőven nem a legalja! A legjobb barátnőm is olyan férfihez ment hozzá, hogy csak pislogtam! Nem irigylem tőle meg semmi....csak a téma miatt hoztam fel. 90-100kg kb. a csávó meg totál sportos, izmos.

2022. febr. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!