Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nő van, aki nekem blackpill követőként valódi társam lehetne, akibe szerelmes is vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tagadom, jelenleg egy kiéhezett incel vagyok, így csak szexre is jó lenne egy nő.

Egy valódi társ viszont ennél többről szól. Jelenleg csak olyan nőt tudok elképzelni ebben a szerepben, aki egyetért velem a nézeteimet illetően, tehát egyetért abban, hogy államilag szabályozni kéne valahogy a párkapcsolati piacot (hogy hogyan, azt kibeszéltük az oldalon tegnap). A jövendőbeli társam ezen kívül abban is egyetért, hogy a feminizmus céljai az egyenlőségről nem valósultak meg, mivel ma nőként sokkal jobb, mint férfiként. Időnként arról is lehetne vele szabadon beszélgetni, hogy esetleg milyen jogokról mondana le nőként, hogy a férfiaknak jobb legyen.

Azt viszont nem várom el, hogy az Ákos féle "női princípiumnak" megfelelően éljen. A házimunkát tehát megosztanánk egymás közt és az se zavarna, ha többet keresne nálam.

2022. febr. 20. 00:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
97%

"hogy esetleg milyen jogokról mondana le nőként, hogy a férfiaknak jobb legyen"

Másokkal együtt engem is érdekelne, hogy nőként milyen jogokról mondhatnánk le ahhoz, hogy neked és más férfiaknak jobb legyen.

Őszintén kíváncsi vagyok rá.

2022. febr. 20. 12:11
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
16, úgy gondolom, hogy továbbra is vannak negatív megkülönböztetések a munkaerő piacon, de nem, nem gondolom. Ugyanakkor a kérdező szerint a nőknek többlet jogaik vannak. Erre reagáltam, nem tudom miből vetted, hogy ennél többet jelent, amit írtam.
2022. febr. 20. 12:17
 23/29 anonim ***** válasza:
2%
pl. 40 év munkaviszony után nyugdíj
2022. febr. 20. 12:22
 24/29 anonim ***** válasza:
96%
#23: AZ igen, és még? Mert a hátrányokat lehetne sorolni.
2022. febr. 20. 12:30
 25/29 anonim ***** válasza:
94%
24 ebben egyetértünk, de erről nem elmondani kéne a nőknek, hanem a férfiaknak is kiharcolni.
2022. febr. 20. 12:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Most néztem, hogy elírtam, 23-nak ment, 25 vagyok.
2022. febr. 20. 13:04
 27/29 A kérdező kommentje:

21: Ezt a társammal szeretném megbeszélni, hogy ő melyik jogot gondolná fölöslegesnek és károsnak a nemek közti egyenlőség szempontjából.

Másik kérdésre: Nem ő tartana el, közöses keresnénk a pénzt.

2022. febr. 20. 13:09
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
24. milyen hátrányoktól szenvedsz? (nem, nem kötelező szülni)
2022. febr. 20. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

27

Nem arra vonatkozott a kérdés, hogy egy potenciális párod mit gondolna erről, hanem arra, hogy szerinted milyen olyan jogai vannak a nőnek, amik a nemem közötti egyenlőség szempontjából károsak?

Ha azt állítod, hogy vannak ilyenek, akkor gondolom, meg is tudod fogalmazni, nem?

2022. febr. 20. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!