Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik tanáromba. Mihez kezdjek ezzel, hogyan lépjek túl rajta vagy hogyan adjam a tudtára?

Figyelt kérdés

Természetesen nekem is az lenne az első gondolatom, hogy ez hülyeség, mindenki beleszeret egy-egy tanárába, nem kell vele foglalkozni, majd elfelejted, mégis hogyan lehetnél szerelmes valakibe akit nem is ismersz stb., stb. Ha racionálisan végiggondolom, hogy tanított engem pár félévben, hogy pár évvel idősebb nálam, korabeli párt szeretne, hogy nem is ismerjük egymást, hogy ha bármit akart volna tőlem akkor már rég kezdeményezett volna stb., akkor én is arra jutok, hogy ennek így nincsen semmi értelme. Viszont ennek ellenére már lassan 3 éve nem tudom kiverni a fejemből, állandóan rajta rugózik az agyam, rengetegszer álmodtam már vele, ha bárhol meglátom ámulatba esve bámulom, már a nevét meghallva is mosolygok mint valami hülye stb., és nagyon rossz, hogy mindeközben tisztában vagyok vele, hogy ebből úgysem lesz így soha semmi.

Nem tudom hogyan tudnám elfelejteni, azt hittem majd az idő megoldja, de nem oldott meg semmit. Már azon is gondolkoztam, hogy talán az lenne a legjobb, ha tudnék vele beszélni erről, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, ami ne lenne kellemetlen, akárhogy is sül el…

2022. jan. 15. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen egyszerű, tanár, hidd el nem te leszel az első. Mondd meg neki, hogy mit érzel, aztán kezeli, ahogy akarja.

Nyilván el fog utasítani, de ha ez kell, akkor megkaphatod!

2022. jan. 15. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy tudom kellemetlen lenne a szituáció és nincs szükségem arra, hogy erről pletykáljanak, megalázzanak miatta stb.
2022. jan. 15. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol tanít téged?

Valamilyen szakesten vagy valahol nem tudsz odamenni hozzá beszélgetni? Ne zúdítsd rá az érzéseidet, csak kerülj hozzá közelebb, ismerjen meg téged.

2022. jan. 15. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel félévet írt a kérdező, gondolom egyetemen tanul, de csak tipp:)

Igazából a kérdés, hogy mit akarsz tenni.

Ha elfelejteni, akkor másokkal ismerkedj és kösd le magad, me vegyél fel hozzá órát ha nem muszáj.

Ha valamit lépni, akkor kérj fogadóórát kérdezz ott (ne mozdulj rá), óra után (rudom most vizsgaidőszak van) menj oda kérdezni, hátha tudtok kicsit jobban beszélgetni. Legyél kedves, mosolyogj, köszönj a folyosón, jegyezzen meg ami amúgy egyetemen ritka.

Ennél többet nem tehetsz. Leesik neki es v lép v nem.

2022. jan. 15. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, egyetemen tanulok. Még az első évben voltak vele óráim, azóta nem tanított és már nem is fog. Viszont azóta is láttam őt és összefutottam vele párszor az egyetemen belül vagy a városban, a szaktársak is mesélik mi van az órájával vagy online oktatás alatt küldözgették a screenshotokat stb., tehát ilyen szinten még mindig van vele némi kapcsolatom, nem tudom teljesen kizárni és így elfelejteni is nehéz. Ismerni ismer engem, mármint tudja a nevem, felismer, mindig előre köszön, mosolyog vagy még olyan is volt, hogy utánam fordult stb., de hát most ez nem feltétlenül jelent bármit is. Bánom, hogy nem próbáltam vele beszélgetni mikor még tanított engem (csak ugye akkor pont emiatt nem akartam, nehogy félreértse) mert így már nehezebb. Nem tudom mivel kereshetném meg, mit mondhatnék neki, mert egyetem kapcsán igazából már nincs miről beszélnünk. Szakestre és hasonló programokra nem szokott járni, úgyhogy sajnos az kiesik, pedig az valóban jó apropó lenne.

Nagyon furcsa egyébként nekem is ez az egész szituáció és ezért is nem tudok mit kezdeni vele, mert ilyen még nem volt velem. Láttam én már vonzó férfit, aki tetszett, sármos volt stb., de senki nem maradt meg bennem ennyire, éveken keresztül.

2022. jan. 15. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok a vezetésoktatómmal. :D

Konzulensnek esetleg nem tudod felkérni? Akár TDK-hoz, akár szakdolgozathoz. Ugyanis a leírtak alapján úgy tűnik, hogy kedvel. Nem mondom azt egyből, hogy bejössz neki, de az már mindenképp jó kiindulási alap, hogy pozitívan áll hozzád.

2022. jan. 15. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Végül is mindegy, de a tanár lány, és te fiú vagy? Vagy fordítva? Vagy más opció van?

Legfeljebb kapsz egy pofont a csajtól, ha tanárnő. Ha meg fordítva, akkor meg, ha nem tetszel neki, meg megvan a maga baja, vagy barátnője, akkor Köszönöm a megtisztelő érdeklődést.

Ha nem kérdezel, nem tudsz meg semmit.

Ha meg igen, akkor az első 40 évet is eltölthetitek közösen.

Ha akarsz kapcsolatot, küzdj, kérdezz. Ha nem, üldögéljél, foglald el magad. Ha elutasítanak, keresd a következőt. Vagy nem.

Tanár úr, a múltkor, meg egyfolytában, magára gondoltam? Nem lehetne ez kölcsönös?

2022. jan. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!