Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csikizéssel kapcsolatban elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csikizéssel kapcsolatban elég szélsőségesek vagyunk, mindenki mást és máshol, máshogy kedveli, vagy elutasítja.Egy szavazást indítanék ezzel kapcsolatban. Ki mennyire csikis?

Figyelt kérdés
Kérem, az elutasító, kioktatók ne szóljanak hozzá!

2022. febr. 19. 18:22
A kérdező szavazást indított:
Csikis vagyok, de szeretem.
Csikis vagyok, és nem szeretem.
Nem vagyok csikis, de imádom.
Nem vagyok csikis, és nem kedvelem.
34 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevésbé vagyok csikis, mint az átlag, de a világból ki lehet vele kergetni. Egyik kategóriát se éreztem igaznak, így inkább választ írtam.
2022. febr. 19. 18:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos helyeken csikis vagyok, semleges számomra az érzés. Erotikus értelemben nem jó, hangulatrombóló

F

2022. febr. 19. 18:28
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Senki nem szereti ha csikizik. Nem attól nevet közben az ember, mert jó érzés, ez csak reflex, ettől függetlenül rohadt kellemetlen.
2022. febr. 19. 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem hallottam még olyan emberről aki szeretné ha csikizné.
2022. febr. 19. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Csikis vagyok, de egy serpenyővel tudnám leütni, aki megpróbálja.

Több dolog miatt is idegesítő:

a) Benne van az intimszférámban.

b) Kiszolgáltatott érzésem van tőle.

c) Nem szeretem.

d) Pánikreakciót tud kiváltani néha.

2022. febr. 19. 19:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes, mert én elég csikis vagyok, viszont néha baromi jó érzés tud lenni, ha cirógatnak. Mondjuk, ez is attól függ, melyik testrészemen és mennyire intenzíven érzem.
2022. febr. 19. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán vagyok az, de aki próbálkozott az nem épp, hogy finoman "cirógatva" csikizett, hanem kb átlyukasztott az ujjával. Csodálkozik, ha nem is csikis, de még kellemetlen is.
2022. febr. 20. 00:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy a 4 válasz lehetőség nem fed le mindent. Az kiderült, hogy ahány ember, annyiféle viszonyulás, élmény van e témában. A #3 és #4 válaszokra csak annyit, bizony vannak olyanok - még itt a gyak. kérdésekben is, akik szeretik, de hát mások vagyunk, és kritika nélkül vesszük tudomásul.

Csak egy saját példám legyen itt. Ötven feletti nagymamával szóba került e téma, és mondta, hogy férjével sem volt ilyen élménye, de érdekli és kipróbálná. Az eredmény az volt, hogy: nem gondoltam, hogy ilyen kellemes tud ez lenni! ENNYI!

2022. febr. 20. 09:55
 9/17 anonim válasza:
100%

En eleg csikis vagyok, de szeretem ha gyengeden cirogatnak. De az elmebeteg csikizest en is utalom.

N

2022. febr. 20. 11:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a cirógatás és a csikizés erősen két külön tevékenység.
2022. febr. 20. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!