Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikizéssel kapcsolatban elég szélsőségesek vagyunk, mindenki mást és máshol, máshogy kedveli, vagy elutasítja.Egy szavazást indítanék ezzel kapcsolatban. Ki mennyire csikis?
Bizonyos helyeken csikis vagyok, semleges számomra az érzés. Erotikus értelemben nem jó, hangulatrombóló
F
Csikis vagyok, de egy serpenyővel tudnám leütni, aki megpróbálja.
Több dolog miatt is idegesítő:
a) Benne van az intimszférámban.
b) Kiszolgáltatott érzésem van tőle.
c) Nem szeretem.
d) Pánikreakciót tud kiváltani néha.
Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy a 4 válasz lehetőség nem fed le mindent. Az kiderült, hogy ahány ember, annyiféle viszonyulás, élmény van e témában. A #3 és #4 válaszokra csak annyit, bizony vannak olyanok - még itt a gyak. kérdésekben is, akik szeretik, de hát mások vagyunk, és kritika nélkül vesszük tudomásul.
Csak egy saját példám legyen itt. Ötven feletti nagymamával szóba került e téma, és mondta, hogy férjével sem volt ilyen élménye, de érdekli és kipróbálná. Az eredmény az volt, hogy: nem gondoltam, hogy ilyen kellemes tud ez lenni! ENNYI!
En eleg csikis vagyok, de szeretem ha gyengeden cirogatnak. De az elmebeteg csikizest en is utalom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!