Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy népességfogyás és az elöregedő korfa legfőbb oka, hogy a szimpla melósokat folyton elutasítják a lányok?
Szimplamelós for President!
Én rád fogok szavazni 2022-ben.
#voteforszimplamelos
Szerintem is hagyjuk most már rá. Úgyhogy a második igen tőlem!
#xfaktor2021
😁😁
Pontosan ezen gondolkoztam ma ,mikor megszültem az egyszerű melóst wczès közben.
Mi más lenne az oka 😆
#voteforszimplamelos
Csinálom a plakátokat!
Kedves szimpla melós úr!
A válasz nem. A népességfogyás oka elsősorban a nők társadalmi szerepének megváltozása, én pl. személy szerint akkor se szülnèk másodikat ha egy bankigazgató kérne.
Viszont az egyértelmű, hogy te életed legnagyobb problémájának azt tartod, hogy szimpla melós vagy. Az a jó hírem, hogy ez orvosolható! Kezdésnek az estéidet ne gyakori kérdések olvasással töltsd, hanem tedd le az érettségit/tanulj idegen nyelvet/kutass képzések utàn, amelyek által a társadalmi státuszod emelkedhet.
Akkor annyi lenne hogy:
- Az egyszerű èrettsègizőt mièrt elutasítják el lányok?
- Az egyszerű egyetemista miért nem talàl pàrt?
Az egyszerű szarràgyúrt, milliomos mèrnök-informatikusnak, màr nem lehet nője?
😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!