Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta ilyen elképesztően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen elképesztően keserves és megterhelő a társkeresés az átlagos férfiak számára Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 14:04
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
11%

#28: Igen, sokan elküldik melegebb éghajlatra az embert. Igen, sok férfi ilyen itt. De, nézd már meg kérlek a másik oldalt... Konkrétan leírta valaki, hogyha férfiként nehéznek érzi valaki a társkeresést, akkor ő egy dagadt alkoholista. Szerinted, ez normális? Attól, hogy sok gyökér férfi van az oldalon, már a nőknek is gyökérnek kell lenniük? Lehet így is, csak akkor ne hisztizzen már egyik fél sem, ha úgy kezelik, amilyen...

Vannak bizonyos jellegű kérdések, amik nőktől érkeznek és vannak, amelyek férfiaktól. Ez mindig így volt. Sőt, az is mindig jellemző volt, hogy néha 1-1 ember ráállt egy bizonyos jellegű kérdésre és azt nyomta orrba-szájba. Ezt felesleges nemekre kihegyezni, mindkét nem csinálja.

Viszont, most már úgy néz ki a helyzet, hogy egy szerencsétlen férfira jut 3 ugyanolyan kaliberű nő. Érdemes megnézni a pontozásokat, amiből ez elég egyértelműen látszik. Nézd meg pl. azt, hogy a kérdezőnek írt női beszólások milyenre lettek pontozva és nézd meg, hogy az én hozzászólásaim milyenre, csak mert nem mondom azt, hogy az átlagos férfiaknak álom az ismerkedés...

Konkrétan most a kérdező leírta, hogy szerinte nehéz az ismerkedés és mióta ilyen. Ha ezzel szemben valaki megakarja védeni magát, az már eleve elég gáz az illető önértékelésével kapcsolatban... Az még gázabb, hogyha beszólásokkal akarja megvédeni magát. És pont ez a legnagyobb gáz az oldalon: Van egy csomó gyökér férfi ÉS nő, akik mindenen kiakadnak, naponta elszidnak itt mindenkit, aztán hátradőlnek, hogy na, ők mekkora királyok, mert minden logikát mellőzve ma is beszóltak pár embernek. És ebben a témában a nők lekörözték 1-2 éve a férfiakat itt. Ha nem hiszed, akkor próbáld csak ki egyszer, hogy a mostani hozzászólásod bemásolod valahova, csak fordított nemekkel: Azonnal széttépnek az itteni nőnemű egyedek és lepontoznak. Nem úgy, mint most, amikor megkaptad a felpontozást.

2022. febr. 19. 16:36
 32/48 anonim ***** válasza:
75%
Nem az. Csak ezen az oldalon még a Balázska félék is átlagosnak hiszik magukat.
2022. febr. 19. 16:56
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
32: Mit ertesz ez alatt? Van baratnom, nem vagyok alkoholista, csinalom az egyetemet es van egy eleg jo munkam. Megis egyetertek a kerdezovel. Most, akkor en balazska vagyok, mert neked nem tetszik a velemenyem?
2022. febr. 19. 16:58
 34/48 anonim ***** válasza:
96%

Hol írta le a kérdező? Nekem amúgy ez csak sima troll kérdésnek tűnik, amelynek célja a vita generálás..ami be is jött. A kérdező szerintem csak felkapott egy témát, amire tudta hogy harapni fognak az emberek.

Higyj nekem, unalmas óráimban ennél cifrább kérdéseket írtam ki ugyan ezzel a szándékkal. Csak a "Megjegyzések" rovatba írtam pár sort, mesét hogy hihetőbb legyen.

2022. febr. 19. 17:00
 35/48 anonim ***** válasza:
97%
Figyi szerintem sok minden nem normális ami itt zajlik, nemtől függetlenül. De olyat még nem olvastam, hogy nők verik az asztalt, hogy neki jár a ferfi, teljesen mindegy hogy az a ferfi boldog lenne e mellette, vagy bármi. Ezek amikkel szemben meg kell védenünk magunkat. Nyilván amíg mindenki csak a saját neme nehézségeit nézi, addig akár nevetségesnek tűnhet a másiké. Sokáig próbáltam megértő lenni, de olyan stílust kaptam cserébe, ami nekem nem éri meg. A normális kérdésekre ma is válaszolok, most csak azért nem tudtam elmenni szó nélkül, mert nyilván bosszantó hogy egyik kommentben logikatlannak nevezik a nőket, másikban meg már megint a szemét nők akik nem tudnak normálisan valaszolni. Ezt nem értem, a nőket lehet alázni, de fordítva hogy képzelik? Egyik nemet se kéne, csak olyan se kérje számon a másikat, aki ugyanúgy csinálja. Meg most őszintén, ezekre a kérdésekre valóban választ is várnak? Mert én naivan azt hittem igen, sokszor normálisan válaszoltam és kiderült hogy csak provokáció. Így persze hogy kialakul az emberben egyfajta előítélet. Nem azt mondom hogy helyes, csak hogy mindennek megnézem a hátteret is, nem csak az adott szitut. Ennyi az én véleményem.
2022. febr. 19. 17:00
 36/48 anonim ***** válasza:
39%
Én 2015-ben csajoztam utoljára akkor a férfitöbblet miatt volt nehéz. Most mi van azt nem tudom.
2022. febr. 19. 17:38
 37/48 anonim ***** válasza:
91%
Itt a 45 èves,többgyerekes, gusztustalan, dagadèk, 55-nek kinèző vènembereknek is fiatal csajuk van. Nektek hogy nem jön össze semmi sem fiatalon?
2022. febr. 19. 17:40
 38/48 anonim ***** válasza:
2%
Ment a minusz mindenkinek :3
2022. febr. 19. 18:13
 39/48 anonim ***** válasza:
88%

39

Azaz 1 mínusz nagyon sokat számít..jaa, nem is. 😎

2022. febr. 19. 18:17
 40/48 anonim ***** válasza:
90%
#33 Fuss neki még egyszer. :D
2022. febr. 19. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!