Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési piac csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési piac csak Magyarországon ilyen őrült?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a szemrevaló nő, aki valamire való. Ellenben nagyon sok a férfi aki mindent megadna értük.

De kérdés, hogy ez csak nálunk van ez a társkeresési krízis?

Tudom, egy nap alatt nem lehet messze menő következtetéseket levonni, de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre.

Magyarországon kevés is a nő akiket így látni az utcán vagy bárhol, meg jóval lepukkantabbak is. Férfiakból viszont mondom, van választék. A férfiak között is van lepukkant persze, de van bőven választék sajnos. Nőkből viszont nincs, vagy nem látni.

Csak én látom ezt a krízist/válságot?

2022. jan. 24. 17:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
7%
Azért van, mert magyarországon nagy férfitöbblett van és nőkből kevés van.
2022. jan. 24. 17:19
 2/22 anonim ***** válasza:
98%

Én inkább azt nevezném őrültnek, aki minden héten ötször kiírja ugyanazt a kérdést a gyakorira, de te tudod :)

Gondolod, hogy egyszer majd másféle válaszokat fogsz kapni, vagy mi?

2022. jan. 24. 17:23
 3/22 Noren1989 ***** válasza:
88%
Minden nap làtok szemrevaló nőket. Most vagy én vagyok a hülye...vagy te.
2022. jan. 24. 17:29
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Persze, biztos jobb a helyzet Kínában, ahol a mostani fiatal felnőttek között csak minden harmadik nő, mert a többiek meg se születtek.

Vagy az araboknál, ahol a gazdagoknak hivatalosan négy felesége van, plusz a "szolgálók", a többieknek marad a másik Ali vagy a kecske.

Esetleg Németországban, ahol alig született gyerek már 20 éve is, eleve fiatalok alig vannak. De legalább a fél világból árad oda a munkaképes korú férfi, meg ugye milliószámra a férfi migránsok.

Amúgy meg húzz Bécsbe! Max pár óra, és ott a kanaán, a sok szép nő, aki biztos egy magyar pasira vágyik.

2022. jan. 24. 17:31
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

4

Ezt szépen összeszedted, nincs már mit hozzáfűzni.

2022. jan. 24. 17:33
 6/22 anonim ***** válasza:
43%
Tengeren túl ezerszer rosszabb a helyzet, igazából örülj neki h itt vagy
2022. jan. 24. 17:34
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedj még itt, kérlek! Még véletlenül se emeld fel az elhízott, pattanásos valagadat, hogy leakassz magadnak végre valami minőségi külföldi csajszit - amilyen tényleg illik hozzád.
2022. jan. 24. 17:41
 8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem már jóval rosszabb itt a helyzet mint Kínában. Ott 1,2 férfi jut 1 nőre. Itt már bőven 1,5+ felett van az 1 nőre jutó férfiak száma.
2022. jan. 24. 17:46
 9/22 anonim ***** válasza:
98%

Csak te látod így. Sok elfogadható külsejű, ápolt nő van, talán több is, mint ahány rendezett férfi.

Egyébként kissé szánalmas, amikor valaki egy állítást ír ki kérdésként megfogalmazva, mert annyira vágyik a megerősítésre.

2022. jan. 24. 18:39
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Én már nem vagyok mai csirke, de amikor közlekedek, ügyintézek, utcán járok, nagyon sok fiatal, szép, ápolt, csinos lányt látok. Barátnőim lányai is mind igazán szépek (arcra is, alakra is), saját lányom is az. Nem tudom, te hol élsz, kérdező?
2022. jan. 24. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!