Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési piac csak Magyarországon ilyen őrült?
Nagyon kevés a szemrevaló nő, aki valamire való. Ellenben nagyon sok a férfi aki mindent megadna értük.
De kérdés, hogy ez csak nálunk van ez a társkeresési krízis?
Tudom, egy nap alatt nem lehet messze menő következtetéseket levonni, de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre.
Magyarországon kevés is a nő akiket így látni az utcán vagy bárhol, meg jóval lepukkantabbak is. Férfiakból viszont mondom, van választék. A férfiak között is van lepukkant persze, de van bőven választék sajnos. Nőkből viszont nincs, vagy nem látni.
Csak én látom ezt a krízist/válságot?
Én inkább azt nevezném őrültnek, aki minden héten ötször kiírja ugyanazt a kérdést a gyakorira, de te tudod :)
Gondolod, hogy egyszer majd másféle válaszokat fogsz kapni, vagy mi?
Persze, biztos jobb a helyzet Kínában, ahol a mostani fiatal felnőttek között csak minden harmadik nő, mert a többiek meg se születtek.
Vagy az araboknál, ahol a gazdagoknak hivatalosan négy felesége van, plusz a "szolgálók", a többieknek marad a másik Ali vagy a kecske.
Esetleg Németországban, ahol alig született gyerek már 20 éve is, eleve fiatalok alig vannak. De legalább a fél világból árad oda a munkaképes korú férfi, meg ugye milliószámra a férfi migránsok.
Amúgy meg húzz Bécsbe! Max pár óra, és ott a kanaán, a sok szép nő, aki biztos egy magyar pasira vágyik.
4
Ezt szépen összeszedted, nincs már mit hozzáfűzni.
Csak te látod így. Sok elfogadható külsejű, ápolt nő van, talán több is, mint ahány rendezett férfi.
Egyébként kissé szánalmas, amikor valaki egy állítást ír ki kérdésként megfogalmazva, mert annyira vágyik a megerősítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!