Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési piac csak Magyarországon ilyen őrült?
Nagyon kevés a szemrevaló nő, aki valamire való. Ellenben nagyon sok a férfi aki mindent megadna értük.
De kérdés, hogy ez csak nálunk van ez a társkeresési krízis?
Tudom, egy nap alatt nem lehet messze menő következtetéseket levonni, de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre.
Magyarországon kevés is a nő akiket így látni az utcán vagy bárhol, meg jóval lepukkantabbak is. Férfiakból viszont mondom, van választék. A férfiak között is van lepukkant persze, de van bőven választék sajnos. Nőkből viszont nincs, vagy nem látni.
Csak én látom ezt a krízist/válságot?
"Férfiakból viszont mondom, van választék. "
Na akkor válassz közülük!
"de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre."
Miért nem keresel akkor ott nőt magadnak?
14
Ő egy incel legenda..egyfajta messiás, khm megváltó. 😇
15: Az incelmatics egy csatorna, ahol First szokott beszélni. Nekem ő mutatta be a blackpill -t. Tőle van az összes ötletem is, amiket ide szoktam írni.
2022ben abbahagyta a streamelést és ő is barátkozni próbál meg hobbikat keres, ahogy javasolni szoktátok, viszont az öröksége megmarad.
Szavak mint az incel...szavak amelyeket elkezdtek használni az emberek kb. 3 éve, 3 évvel ezelőtt szinte hallani sem lehetett még erről.
Most meg ezzel van tele az internet.
Az életben 1 ismerősömtől sem hallottam még ezt, 90%-ban is csak itt gyakorin.
De kérdésre válaszolva, egyre több embernél figyelhető meg az, hogy a végén egyedül fogja leélni az életét.
"Az életben 1 ismerősömtől sem hallottam még ezt, 90%-ban is csak itt gyakorin.":
Életben eddig egyszer nyögtem ki a chad szót részegen. A többit nem használtam soha és nem is fogom szerintem. Ott bujkálunk köztetek..
"Szavak mint az incel...szavak amelyeket elkezdtek használni az emberek kb. 3 éve, 3 évvel ezelőtt szinte hallani sem lehetett még erről.":
Ott a pont. Ebből is látszik, hogy folyamatosan romlik a férfiak helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!