Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési piac csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési piac csak Magyarországon ilyen őrült?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés a szemrevaló nő, aki valamire való. Ellenben nagyon sok a férfi aki mindent megadna értük.

De kérdés, hogy ez csak nálunk van ez a társkeresési krízis?

Tudom, egy nap alatt nem lehet messze menő következtetéseket levonni, de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre.

Magyarországon kevés is a nő akiket így látni az utcán vagy bárhol, meg jóval lepukkantabbak is. Férfiakból viszont mondom, van választék. A férfiak között is van lepukkant persze, de van bőven választék sajnos. Nőkből viszont nincs, vagy nem látni.

Csak én látom ezt a krízist/válságot?

2022. jan. 24. 17:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiakból viszont mondom, van választék. "

Na akkor válassz közülük!

"de amikor Bécsben voltam, rengeteg nőt lehetett látni mindenhol, akik többnyire szépek voltak genetikailag is meg ápoltságra/öltözködésre."

Miért nem keresel akkor ott nőt magadnak?

2022. jan. 24. 18:49
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Figyu, ha nem találsz szép lányt, akkor a sorstársaiddal egymás ánuszát is előnyben részesíthetitek, nem nagy veszteség a nőknek.
2022. jan. 24. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nézzetek incelmatics -ot. Amerikában jobb a demográfiai helyzet, mégis egyre nehezebb nőt találni férfiként.
2022. jan. 24. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Az incelmatics az valami fejlesztőprogram óvodásoknak?
2022. jan. 24. 19:20
 15/22 anonim ***** válasza:
35%

14

Ő egy incel legenda..egyfajta messiás, khm megváltó. 😇

2022. jan. 24. 19:22
 16/22 anonim ***** válasza:
6%

15: Az incelmatics egy csatorna, ahol First szokott beszélni. Nekem ő mutatta be a blackpill -t. Tőle van az összes ötletem is, amiket ide szoktam írni.

2022ben abbahagyta a streamelést és ő is barátkozni próbál meg hobbikat keres, ahogy javasolni szoktátok, viszont az öröksége megmarad.

2022. jan. 24. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaa értem már. Reméljük, iskolai tantárgy lesz, a Blikk asztro rovatával egyidejűleg.
2022. jan. 24. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szavak mint az incel...szavak amelyeket elkezdtek használni az emberek kb. 3 éve, 3 évvel ezelőtt szinte hallani sem lehetett még erről.

Most meg ezzel van tele az internet.

Az életben 1 ismerősömtől sem hallottam még ezt, 90%-ban is csak itt gyakorin.

De kérdésre válaszolva, egyre több embernél figyelhető meg az, hogy a végén egyedül fogja leélni az életét.

2022. jan. 24. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Az életben 1 ismerősömtől sem hallottam még ezt, 90%-ban is csak itt gyakorin.":

Életben eddig egyszer nyögtem ki a chad szót részegen. A többit nem használtam soha és nem is fogom szerintem. Ott bujkálunk köztetek..

2022. jan. 24. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"Szavak mint az incel...szavak amelyeket elkezdtek használni az emberek kb. 3 éve, 3 évvel ezelőtt szinte hallani sem lehetett még erről.":

Ott a pont. Ebből is látszik, hogy folyamatosan romlik a férfiak helyzete.

2022. jan. 24. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!