Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés nő a fiatalabb korosztályokban Magyarországon? Valóban elszipkázzák őket a külföldi pasik?
Egyrészt igen, másrészt a Nagy Férfitöbblet eredménye.
Ezért nem jut nő többek között a Kedves Rendes Srácnak, az Egyszerű Melósnak, az Egyszerű Nettósnak és Incelkapitánynak.
Van 49 ezer 20 éves nő, 61 ezer 25 éves férfi.
Van 61 ezer 25 éves nő, van 65 ezer 30 éves férfi. A sort lehetne folytatni a végtelenségig.
(A nők elég ritkán választanak magukkal pont egykorú vagy fiatalabb párt, a leggyakoribb az hogy a férfi idősebb néhány évvel, ezért így érdemes összehasonlítgatni a korosztályokat.)
Teljesen egyetértek, hozzátenném hogy SZERINTEM, a saját ismerőseim alapján több fiatal férfi megy ki külföldre melózni mint férfi (nem tudom alátámasztani statisztikával, viszont nagyon kíváncsi lennék, ha valaki tud erről egy reprezentatív felmérést linkelni, tényleg érdekel hogy jellemző-e amit én látok), ha pedig így van, az azt jelenti hogy több a fiatal nő az országban, mint férfi. :D
javítás: több fiatal férfi megy ki külföldre melózni mint NŐ
Sorry, reggel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!