Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés nő a fiatalabb korosztályokban Magyarországon? Valóban elszipkázzák őket a külföldi pasik?

Figyelt kérdés
Eddig én is szkeptikus voltam ilyen dolgokban, de tény, hogy egyszerűen kevés van belőlük ebben az országban. Nem tudom máshol jobb-e a helyzet, de itt szörnyű.

2022. jan. 5. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Jah, általában estefelé jönnek ilyen nagy szippantós kocsikkal és szedik össze őket.
2022. jan. 5. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt igen, másrészt a Nagy Férfitöbblet eredménye.

Ezért nem jut nő többek között a Kedves Rendes Srácnak, az Egyszerű Melósnak, az Egyszerű Nettósnak és Incelkapitánynak.

2022. jan. 5. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Majd tavasszal nézz körül, most tél van, ilyenkor elrepülnek délre mint a fecskék.
2022. jan. 5. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Dubaiban vannak.
2022. jan. 5. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Menj el egy plázába, ott rengeteget fogsz látni.
2022. jan. 5. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem rengeteg van belőlük, sokkal több mint kène.
2022. jan. 5. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Van 49 ezer 20 éves nő, 61 ezer 25 éves férfi.

Van 61 ezer 25 éves nő, van 65 ezer 30 éves férfi. A sort lehetne folytatni a végtelenségig.

(A nők elég ritkán választanak magukkal pont egykorú vagy fiatalabb párt, a leggyakoribb az hogy a férfi idősebb néhány évvel, ezért így érdemes összehasonlítgatni a korosztályokat.)

2022. jan. 5. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában kevesebb, mint 5 évvel idősebb párt választanak, legtöbbeknek hasonló korú párja van. ALig néhány százalékkal több a férfi a fiatalabb korosztályban, de nem ezért nincs párja a panaszkodóknak, mivel rengeteg szingli nő is van, tehát nem "fogytak el" a polcról.
2022. jan. 5. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek, hozzátenném hogy SZERINTEM, a saját ismerőseim alapján több fiatal férfi megy ki külföldre melózni mint férfi (nem tudom alátámasztani statisztikával, viszont nagyon kíváncsi lennék, ha valaki tud erről egy reprezentatív felmérést linkelni, tényleg érdekel hogy jellemző-e amit én látok), ha pedig így van, az azt jelenti hogy több a fiatal nő az országban, mint férfi. :D

2022. jan. 6. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

javítás: több fiatal férfi megy ki külföldre melózni mint NŐ

Sorry, reggel van.

2022. jan. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!