Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék külföldi férfiakkal ismerkedni?
Lehetőleg olyan, 20-30-as pasira vágyok, aki a trópusokon él és ott is szeretne maradni. Angolul beszélek csak. Elegem van Magyarországból és a magyar emberekből, férfiakból, na meg a hidegből is.
25/N
felülsz a repülőre, elmész Dubajba, leülsz a Hilton sky loungeba minden este, amíg nem fogsz magadnak egy férjet.
Az, hogy ott meg fogod tanulni, hogy mennyire jók is a magyar férfiak, meg az, hogy néha hideg van, az tuti. De a próba cseresznyefőzelék vagy mi.
Source: jópár évet éltem kinnt férfiként, én is ott csajoztam.
Költözz ki külföldre, nekem ez vált be.
26/N
Ja igen, nem olyan embert keresek, aki eltart. Hanem egy újfajta párkapcsolatra vágyok
Valószínűleg rosszul választottam eddig, de csak csóró, alkoholista, lusta arcokat fogtam eddig ki. :(
Hadd nyugtassalak meg: sok országban jártam hosszabb-rövidebb időre, és mindegyikben találkoztam ilyen emberekkel. Azt nem tagadom, hogy a mértékek eltérőek voltak.
26/N
4-es vagyok.
Akkor ez most egy panasz, hogy milyen rosszul választottál eddig, nem komoly kérdés, ha jól értem :D
Amúgy meg itt a GYK-n kb 300 ember várja a csodát, hogy a fehér ló lehessen a hercegen vagy mi, azért annyira nem nehéz egy normálisat lelni, nem ?:D
Sajnos nem a trópusokon élek így sajnos kiestem...
Párkereső, de ha másik országból ismerkedsz nem sokan fognak komolyan venni. Költözz a célországba és ott ismerkedj miután letelepedtél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!