Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta ilyen elképesztően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ilyen elképesztően keserves és megterhelő a társkeresés az átlagos férfiak számára Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 14:04
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
10%

#21: Csak tobb millio ferfi cafolja az allitasod, de ez ugyan kit erdekel?

Sot, a valosagban noktol is hallom, hogy nem szivesen lennenek ferfiak, mert mennyivel nehezebb lehet nekik. De, hat az itteni szektat ezek a nok sem erdeklik...

2022. febr. 19. 15:38
 22/48 anonim ***** válasza:
97%
Persze utolsó, kèpzeld el 20 ève mèg oda kellett menni a csajokhoz, jujj de könnyű volt az :D
2022. febr. 19. 15:41
 23/48 anonim ***** válasza:
91%

22

Ők nem átlagosak, csak annak hiszik magukat. Az, hogy egy kövér, büdös alkoholista szutyok vagy, nem átlagos pl

2022. febr. 19. 15:42
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

#23: Most is mennek am oda...

#24: Igen, mert minden atlagos pasi ilyen es aki ezt mondja, ugye? Irtam: Lathatoan titeket tenyleg nem erdekel a valosag, csak a szektas szintu dogmaitok. Pont ugy, mint az inceleket. Thanos meghozta itt a tokeletes egyensulyt a 2 szelsoseg kozott, csak mind a ketto hisztizik es magat gondolja a jobbnak...

2022. febr. 19. 15:46
 25/48 anonim ***** válasza:
6%

Mióta én is foglalkozom/foglalkoztam vele, azóta ilyen.

Kb. 2017-2018 óta

Előtte sejtelmem sincs mi volt, nem foglalkoztam vele komolyan

2022. febr. 19. 15:50
 26/48 anonim ***** válasza:
98%
Mióta a nők felé nem társadalmi elvárás, hogy férjhez menjenek (szerencsére, ennél kedvezőbb változás nem is lehetett volna).
2022. febr. 19. 16:02
 27/48 anonim ***** válasza:
92%

Egy értelmes, normális és rendezett életű férfinak egyáltalán nem "elképesztően keserves és megterhelő" a társkeresés, sőt, épp ellenkezőleg: sose volt ennyire könnyű ismerkedni. Ma már nem a szülők döntenek helyetted, ma már nem csak a közvetlen környezetedben ismerkedhetsz, hanem kinyílt a világ. Sokkal több embert ismerhetsz meg sokkal többféle módon. A nagyszüleim idejében például sose ismerhettem meg volna a páromat, mert korlátoltabbak voltak a lehetőségek ilyen téren (is).

Annak, aki ekkora szenvedéssel gondol az ismerkedésre, nem kell ismerkednie. Egyrészt ezzel a görcsöléssel magát terheli és elüldözi a potenciális jelölteket, másrészt láthatóan nem vezet eredményre. Nyugodjon le és foglalkozzon más dolgokkal, lehet pont ekkor fog megjelenni a megfelelő személy. (Vagy talán el kéne gondolkozni, hogy aki ennyire sikertelen, az talán mégsem olyan normális, mint amilyennek hiszi magát.)

2022. febr. 19. 16:04
 28/48 anonim ***** válasza:
98%

20

Szerintem nem azzal van a baj, ha egy férfi segítséget kér. Én amikor elkezdtem itt olvasgatni, eleinte próbáltam segíteni de mivel olyan dolgokat írtam amihez energiát is bekell fektetni, nem csak csettintésre megoldódnak a dolgok, ezért még én lettem elküldve a p.csába!

Ettől függetlenül én nem rugok bele senkibe, szerintem az incel szót életemben le se írtam(persze most igen), nem hogy használtam volna. Természetesen mindkét nemtől vannak olyan kijelentések amivel nem értek egyet.

Es igen, meglehet fordítania a kérdést, ha majd napi 20 kérdés lesz itt arról hogy a férfiak miért így miért úgy és hogy amúgy is rohadjanak meg h vannak igényeik, akkor majd úgy érzem jogos. De most én csak azt látom, hogy napi szinten be vannak állítva a nők anyagias, logikátlan, alsóbbrendű lényeknek akiket csak úgy ki kéne utalgatni mert xy-nak áll a f.sza és a nőből csak annyit lát hogy lyuka van.

Félre ne értsd, én nem gondolom, sőt tudom, hogy nem minden férfi ilyen. És azt is tudom, hogy nők is tudnak úgy megnyilvánulni, hogy azzal én nem tudok azonosulni. De valahol érthető, hogy ezekkel a kijelentésekkel szemben megakarjuk védeni magunkat, holott amúgy pont lekéne ejteni.

2022. febr. 19. 16:10
 29/48 anonim ***** válasza:
72%
Fèrfiaknak mindig is könnyebb volt a társkeresès, mert ők összejöhetnek maguknál sokkal fiatalabb nőkkel is. Manapság, az internet korában aki fèrfi lètère nem talál partnert, az egy nyomorèk, lúzer.
2022. febr. 19. 16:11
 30/48 anonim ***** válasza:
9%

Úgy bírom ahogy nyírjátok itt egymást minden nap!:)

Nincs itt valami forróvérű tündérke aki inkább hancúrozna egy nagyot?

Én azt sokkal jobban szeretem mint a vitatkozást és a gyűlölködést!

2022. febr. 19. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!