Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok ti is ha sokat csalodtatok volna a lányokba?
En feladtam csak a ferfi keresést.
Annyira nem találtam senkit akivel járnék(igenytelenek stb), hogy amikor végre találtam olyat aki egyáltalán csak tetszik mint férfi, belementem már szexkapcsolatba is. Elengedtem azt hogy komoly kapcsolatom legyen olyannal aki tetszik.
#7:
“No, my first name ain't baby
It's Janet... Ms. Jackson if you're nasty”😉😉
#8:
Haha.😂
Add fel, az a legtisztább.
Férfiként úgysem kaphatsz feltétel nélküli szeretetet, ez csak a nők és a gyerekek privilégiuma. Férfiként neked mindig valamit adnod, nyújtanod kell, pusztán magadért SENKI nem fog szeretni (édesanyádon kívül... jó esetben ő feltétlem szeret).
Egy átlag nő számára szinte bármilyen férfi elérhető (okés, lehet, hogy nem pont párkapcsolatra), míg egy átlag férfinak folyamatosan küzdeni, "fejlődnie" kell. Egy kis megingás az életedben is elegendő ahhoz, hogy mindenki akiben korábban bíztál elforduljon tőled. MINDIG lesz nálad jobb opció, aki csak egy karnyújtásnyira van (van egy jobbra húzásra) még egy teljesen átlagos, vagy akár átlag alatti nő számára is. Sőt, a legtöbben talonban tartanak pár férfit (nevezhetjük "freindzone"-nak is), ha kell valamelyiknek esélyt adva, legalábbis rövid ideig, amíg nem talál egy menőbb, jobban kinéző, esetleg gazdagabbat.
A világ így működik, törődj bele.
Vagy beszállsz ebbe a végtelen, idegőrlő és sokszor kilátástalan versenybe vagy kiszállsz és megpróbálsz boldog lenni nő és család nélkül.
Utóbbi esetben viszont baromi nehéz lesz motivációt találni, mert végső soron mindent azért csinálunk, hogy továbbadjuk a génjeinket, ergo "szaporodjunk" (párkapcsolat, család, gyerek, unokák stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!