Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan veletek, hogy egy fél-cigány férfiban pozitívan csalódtatok?
Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz tapasztalatom van a romákkal kapcsolatban. Sok van az ismerősi körömben is. Vigyázni kell velük... Pedig volt olyan, hogy baráti szinten is, de megbíztam bennük, de őszintén mondom, eddig 100%-ban bebizonyosodott hogy nem kellett volna. Viszont ismerkedem egy férfival, aki teljesen intelligens, vannak céljai, van is valami plusz benne az átlaghoz képest, de félig roma... Adnátok esélyt? Én nagyon tartok...2020. nov. 5. 17:05
1/16 anonim válasza:
Nekem olyan volt, akin igazából nem látszott beszédre, viselkedésre, sőt külsőre sem mondanám. Vállakozó volt,
butának se mondanám, sőt.
De a végén a viselkedésben kijött, hogy emberileg egy nulla. Bár szerintem ez nem feltétlenül ahhoz köthető, hogy milyen felmenői vannak. Vannak ilyen szar alakok az életben. Igazából ezt kilehet szűrni, ha figyelsz.
2/16 anonim válasza:
Nem félig, hanem teljesen az. A legjobb barátom, nagyon-nagyon szeretem, teljesen komolyan mondom, hogy ha ő nem lenne, már én se lennék. Ő kapart össze a gödörből, amikor a legmélyebben voltam, ő hallgatott meg mindig, neki tudtam teljesen őszintén elmondani mindent. Nagyon szeretem, igaz barátom.
3/16 anonim válasza:
Nem, még soha. Pedig jópárat ismerek.
4/16 A kérdező kommentje:
Én jó párnak adtak esélyt emberileg...nem itélkeztem egyik fölött sem. De betelt a pohár egy idő után.. Úgy vettem észre ha egy kicsit is jelen van ez az etnikum valakinél, egy idő után megmutatkozik...
2020. nov. 5. 17:46
5/16 anonim válasza:
Kérdező ,ha valaki nem cigányok között szocializálódott akkor semmivel sem különb mint te vagy én. A mai fiatalok viselkedése meg alapból a rossz cigányok szintjén van ,tehát még bele sem kell szűletni .
6/16 anonim válasza:
Nekem volt - nem romantikus értelemben, de kolléga volt. Igényes, jól öltözött, kedves, olvasott, intelligens. Családja is az. Nyíltan ellenzi a rajos-balhés cigány létet, simán viccelődik azokkal, akiknek a szavazatát meg lehet venni zsák krumplival stb.
7/16 anonim válasza:
Igen, csak a biciklim felét lopta el. (A kerekeket)
8/16 anonim válasza:
Igen, a barátom az. A családja roma tagjai között vannak olyanok amilyenek (igazából a nagyszülein kívül kb mindenki), szerencsére ő egyáltalán nem ilyen, mert inkább az apjával élt (aki magyar). Szégyelli, hogy cigány, a családját pláne, engem például nem is akart hazavinni hozzájuk. Nála rendesebb roma emberrel nem találkoztam, pedig ismerek egy jó párat, van még 1-2 normális, de a legtöbbről inkább ne is beszéljünk.
9/16 anonim válasza:
Férjem az. Első pár évben minden szuper volt. Aztán fordult egyet és már meglátszik hogy hova tartozik a vére. Válást fontolgalom.
10/16 anonim válasza:
9 minden férfi megunja az asszonyt 10 év után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!