Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan veletek, hogy egy fél-cigány férfiban pozitívan csalódtatok?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz tapasztalatom van a romákkal kapcsolatban. Sok van az ismerősi körömben is. Vigyázni kell velük... Pedig volt olyan, hogy baráti szinten is, de megbíztam bennük, de őszintén mondom, eddig 100%-ban bebizonyosodott hogy nem kellett volna. Viszont ismerkedem egy férfival, aki teljesen intelligens, vannak céljai, van is valami plusz benne az átlaghoz képest, de félig roma... Adnátok esélyt? Én nagyon tartok...
2020. nov. 5. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10

Ki mondta/írta, hogy 10 év után vagyunk? Én nem írtam ilyet.

Gondolom magadból indulsz ki

2020. nov. 5. 21:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Miben nyilvánul meg az, ami leírtál? a férjednél?
2020. nov. 5. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a zsivány, rafinált vér. Neki mindent szabad, nekem semmit sem. Sokszor nem vesz figyelembe, iszik egyre többet. Drogozik is már. Másokat lehúz. Örökös hazudozó, nem megbízható. Cigány fajtájával keveredik. A testvírei és azok az isten neki.

Ebből nekem elég volt. Köszönöm, nem kérek belőle. Undorító ahogy ezek élnek.

2020. nov. 5. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
35%

Most mit vársz tőlünk? Megerősítést? Leírod, hogy tartasz tőle, bizonytalan vagy (pedig te ismered, mi csak az alapján tudunk ítélkezni, amit te leírsz), de mégis keresed a társaságát.

Van egy típusod, a sötét hajú/szemű kreol emberek, úgyis azokhoz fogsz vonzódni... Akkor meg már inkább egy értelmesebb cigány, aki itt született, itt él párszáz éve, mint valami muszlim vallású arab, török vagy spanyol don juan hülyegyerek.

Szomorú, de sok nőnek tényleg a sötétbőrű, kreol férfiak jönnek be.

2020. nov. 6. 07:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Magyarban is van sötét hajú és szemű srác elég :D
2020. nov. 6. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Ismerek, egy kolléga. De őt kitagadta a családja, mert elment tanulni és normális munkája van. Felesége magyar, emiatt sem tartja a kapcsolatot a családjával.

Van ilyen, csak nagyon ritka. Ha láthatóan kitört onnan és nem cigányként él (már bocsánat hogy így mondom, de a legjobb, ha nem tartja a kapcsolatot a családjával, mert visszahúzzák), akkor én megbíznék benne.

2020. nov. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!