Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitivan csalódtatok valakiben, és végül össze is jöttetek? Volt ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
2015. máj. 18. 11:02
2/4 A kérdező kommentje:
Igen az lemaradt, hogy bővebben is megoszthatjátok a saját példátokat :)
2015. máj. 18. 11:24
3/4 anonim válasza:
Igen. Külsőre egy srác kifejezetten nem jött be, de belsőre annyira megfogott, hogy randiztam vele és valahogy beleszerettem. Persze most már külsőre is tetszik és nagyon kívánom fizikailag is, de az első benyomásom semmiképp nem volt pozitív. Azóta együtt vagyunk :)
4/4 anonim válasza:
1. VagYok. Azt hittem 20 eves egyetemista a baratom, amikor odajott hozzam . Dolgozo pasival akartam ismerkedni. Kiderult, hogy onallo, dolgozik es 34 eves. Amugy meg kisse hajas volt, de idokozben lefogyott. Egy rakas ruhat, cipot vettem neki. Nagyon nem tetszettek a cuccai. Egyebkent meg a legfontosabb, hogy egy hullamhosszon voltunk es vagyunk. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!