Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti is sokat csalódtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is sokat csalódtatok már?

Figyelt kérdés

Én már sajnos csalódtam a lányokban, pedig én szerintem normálisan közeledtem feléjük és nagyon bunkó módon utasítottak el.

Barátnő még sosem jött össze.

Én mindig másokon azt látom hogy sikeresek és ha van kapcsolatuk jól el vannak.

De gondolom lányok közt is vannak olyanok akik sokszor csalódtak már.

Van olyan akiknek volt már kapcsolata de inkább azt mondja hogy bár ne lett volna?

2021. máj. 6. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokszor csalódtam már nőként. Akarsz velem szexelni?
2021. máj. 6. 23:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Én mindig másokon azt látom hogy sikeresek és ha van kapcsolatuk jól el vannak." Nem tudom mennyire nyugtat meg, de sok a látszat-boldog kapcsolat. A fél ismerősi körömben vagy a langyos vízben üldögélnek a házasságban, vagy megcsalta/elhidegültek stb. Közben meg töltik fel a facebook-ra a ilyen-olyan étteremben ülünk képeket, meg a pózolást. Egyik ismerős nőt még az esküvőjén is csalta a férje. Másikat megcsalta, érzelmileg is a férfi, de összeházasodtak.

Aztán egymás mellett maradnak egy életen át és marják egymást a négy fal között. Sivár.

2021. máj. 6. 23:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj! A nő élete véget nem érő csalódások sorozata.
2021. máj. 6. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A nők szerintem sokkal többet csalódnak nálunk. Általában nagyobb a rózsaszín köd, sokkal jobban elragadják az érzelmek és jobban idealizálják akibe belezúgtak.
2021. máj. 6. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokszor, de amikor csalódtam, akkor jó nagyot.
2021. máj. 7. 00:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
“I love that we say Oh, man! to express disappointment. Because men are disappointing.”
2021. máj. 7. 02:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Rengeteget.

Nem ragaszkodóak a ffiak. Siman lazán lelépnek, vagy félrelépnek valamiert. Én meg nagyon nem ez vagyok. Más, mint ffi, valamiért soha nem érdekel, ha barátom van.

A mostani kaocsolatomban is én vagyok az aki jobban kötődik.:(

2021. máj. 7. 06:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

*nem bántam meg ugyan a volt kapcsolataimat, de már gyűlölöm azt hogy joformán mindegyik átmeneti. Egyik sraccal járunk 2 évet, másikkal 4 et, harmadikkal 1 et, es igy tovább.

A mostanival úgy vagyok már hogy a jelenben próbálok élni, hogy örülök hogy MOST a barátom, és probálom megélni a MÁT, azaz ha vége is lenne, ezt sem bánnám meg ugyan, de nagyon herotom van már attol, hogy egy élet nem egy pasirol szol, es 2 között mindig sírás meg szenvedés, magány van.

2021. máj. 7. 06:17
 9/12 anonim ***** válasza:

*nem egy pasirol hanem több pasirol szól. És állandoan ujat kell keresni. Nagyon gyűlölöm már ezt.

A mostani barátom után is, már látom előre, ott lennék egyedul meg a társkerin kinlódnék ujra a sok barom közt keresném a normálisat izzadva.

2021. máj. 7. 06:24
 10/12 anonim ***** válasza:
A nőnek férfi sem kell h csalódjon a férfiban. Simán gondolatban lefuttatnak egy folyamatot aminek természetesen csak is csalódás lehet a vége, mi más, aztán ezt örök érvényű valóságként kezeli. A nehezen bízom, zárkózott vagyok, mindenférfiugyanolyan tipusú nők emiatt ilyenek. Nem mérhető 0.1%-nál nagyobb valós csalódási ráta ami megtörténik, de fejben náluk nincs más opció.
2021. máj. 7. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!