Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményeznek nálam férfiak, kezdeményezzek én?

Hiába pontoztok le hülyék. :)
A színtiszta igazat írtam.
(18, 20)

22
Én nem is mondtam, hogy az univerzális igazságot írom le. :)) Szerinted itt bárki azt szokta írni? Ne viccelj már.

26
Nem. Leírtam, hogy velem mi történt.

Ha tapasztalatod alapján még soha nem kezdeményeztek nálad, akkor nem kérdés, hogy neked kell kezdeményezned, mert a sült galamb nemigen fog a szádba repülni.
De én első körben a helyedben inkább mégis azt csinálnám, hogy feltenném magam egy internetes társkeresőbe, méghozzá rendes, korrekt, nem retusált fényképekkel és valós adatokkal (testsúly, kor, magasság). Még ha nem is kezdeményezel, akkor is szinte teljesen biztos, hogy már az első két hétben fogsz leveleket kapni. Nagyon sok a magányos és társra vágyó férfi. Ha esetleg nem is találsz végül így társat, akkor is felnyomhatja az önbizalmadat az a tapasztalás, hogy vannak, akiknél simán szóba jöhetsz, mint társjelölt.

Társkeresőkön biztosan lenne sikered, csak ott viszont NEKED kell majd óvatosnak lenned, hogy a sok idiótát kiszűrd.
Szerintem olyan "ronda" nő nem létezik aki ne kellene senkinek. Ha másra nem, de alkalmi kapcsolatra tuti. Feltéve, hogy te ebbe belemész.
Ha normális kapcsolatot akarsz akkor sok sikert, szerintem egy alapvetően nagyon vonó nőnek is nehéz olyasvalakit találnia aki tényleg illik hozzá.
Egyébként nyugodtan kezdeményezz, veszteni valód nincs. A legtöbb férfi szerintem nagyon meglepődik ha egy nő próbálkozik nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!