Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményeznek nálam férfiak, kezdeményezzek én?

Nagyon sokat tehetsz azért, hogy fejleszd önmagad és az önbizalmad. Először ezzel kéne kezdeni valamit.
Ha testfelépítési problémád van (pl. púp), a gyógytorna és az úszás csodákra képes.
Ha az arcberendezéseddel van gond, arra pedig ott a smink. Tele van a youtube olyan videókkal, amikor hátrányos arcú nőből varázsolt gyönyörű arcot a smink.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, ahogy mondani szokták.

Nincs is probléma vele, csajok is nyugodtan kezdemenyezhetnek.
Sztem sok pasi örülne, ha szimpatikus vagy jol nez ki.

Ha számolsz a visszautasítással és el tudod azt fogadni akkor igen
Kezdeményezz
De csakis határozatlan srácoknál érdemes ha biztos hogy szabad

#16 De csakis határozatlan srácoknál érdemes ha biztos hogy szabad
Miért?

Én kezdeményeztem férfiaknál úgy, hogy párkapcsolat is lett belőle. SOHA nem becsültek meg annyira, mint azok, akik nálam kezdeményeztek. Pedig csak a legelső lépést tettem meg, a többit mind ők. (A legelső randit leszámítva ők hívtak randira, ők telefonáltak, ők kerestek, ők csókoltak meg, stb.)
De azért próbálkozz, csak szerintem tényleg ne olyannál, aki semmi jelét nem adja az érdeklődésnek.
Egyetlenegyszer már féligmeddig volt sikerem. Barátságnak indult, és meg is mondta, hogy nem vonzódik hozzám (egy barátnőm tetszett neki, de nem volt kölcsönös), aztán mégis megkedvelt és összejöttünk. Mondjuk a kapcsolat maga elég szar volt és hamar véget ért, mert nem voltam neki elég jó, de szerintem ez akkor is bizakodásra adhat okot.
#14, ami anyagilag tőlem telik, azt megteszem a külsőmért (meg persze amit szeretnék, amitől jobban tetszem saját magamnak) de sokan vagyunk, akik nem születnek attraktívnak, és pl. a smink nem varázsszer.

Az a helyzet, hogy a férfiak úgy vannak nevelve, hogy a legmulyább is kockáztat és próbálkozik. Ezért teljesen felesleges félreérteni bizonyos "reménykedésre okot adó" dolgokat, hogy pl. az egyikkel heteken keresztül leveleztem (tehát úgy tűnt, hogy azért érdeklem), de végül én kértem, hogy találkozzunk, a másik meg szintén heteken keresztül nézegetett (szintén azt hittem, hogy érdeklem), de végül nekem kellett becserkészni. Szóval tudják ők nagyon jól, hogy kit akarnak.
De azért tényleg nem lebeszélni akarlak és sok sikert.
18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!