Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akiknél a nők kezdemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiknél a nők kezdeményeznek, ők hogy érik ezt el?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez minden korosztályban megvan e, ezt én fiatalon láttam, gimiben, egyetemen.

Írogatnak a pasinak, nyomoznak utána, meg 'menjünk ide mert itt lesz a pasi' stb.

2021. máj. 16. 21:25
1 2
 1/12 rihe ***** válasza:
10%
NAGY. FASZ.
2021. máj. 16. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Velem ez gyakran történik, az erőt érzik.
2021. máj. 16. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
#1-es, áruld már el, hogy ezt az adott nő honnan is tudhatja? Vagy te valami meztelenül élő törzs tagja vagy, ahol ez első pillantásra látható?
2021. máj. 16. 21:33
 4/12 A kérdező kommentje:

# 2

fizikailag?

pl. sportolsz és ez okoz kisugárzást?

2021. máj. 16. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
4-es! Én például sokáig Pakson laktam és ez okozta a kisugárzásom.
2021. máj. 16. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen viselkedek lányok közelében. Plusz egy kis titokzatosság se árt.
2021. máj. 16. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:

# 6

de hát mindenki természetes nem? nem arra gondolsz hogy nem mutatsz ki direkt vonzódást a nők iránt, hanem sosem tudják hogy most tetszik e neked valamelyik?

2021. máj. 16. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Igen, valahol az is természetes, ha valaki kicsit reszketősebb lányok közelében, a lényeg, hogy ne érződjön semmilyen felvett stílus, maszk, ami nem te vagy. Akik ismernek annyit tudhatnak rólam, hogy ki volt az, aki korábban tetszett. Direkt vonzódást nem mutatok ki, viszont ha vannak olyan gondolatok, amiben az adott lány érdekelt, akkor csatlakozok hozzá, esetleg vitába szállok vagy támogatom, így mégis az fog lejönni számára, hogy érdeklődök felőle.
2021. máj. 16. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, kisugárzás, semmi több. Sokszor a "rossz" ember a kiszemelt egyébként, de azért bennünk is van ám némi vadászösztön, nem csak a férfiakban. Mondjuk nekem eddig nem 1x volt "szerencsém". Tetszett 10 éve a szomszédom, először ő mondott 1-2 bókot, ha osszefutottunk, majd egy buliban találkoztunk és onnantól én voltam a kezdeményezőbb. 1 évig kavartunk, de komoly nem lett belőle. Most is nekem tetszett egy férfi, megfogott az első randin. Éreztem, hogy ő nem annyira teper utána, de én azért próbálkoztam. Persze mind hiába, ő nem érezte, amit én. Nekem eddig mindig csak úgy alakult komoly, hogy a férfi akart és tepert, úgyhogy maradok inkább a megszokott női szerepemben. :D
2021. máj. 16. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálam úgy érte el, hogy bedobott valami mézesmadzagot. Mivel nagyon hatással volt rám (és általában a nőkre), észrevette a zavaromat és ez tetszett neki, mármint hogy ő nekem tetszik. Tehát úgy tett, mintha érdekelném...valójában szerintem csak az egóját hizlalta velem. Ha bekaptam a horgot és kezdtem megnyílni, azonnal ghostingolt, visszakozott és sorolhatnám. Hogy 2 év múlva könyörögtem neki, hogy méltóztasson legalább egyszer megdugni, az nem azért van, mert imádok hülyét csinálni magamból és zaklatni valakit, aki semmit nem érez irántam, hanem azért volt, mert konkrétan előadta a hattyú halálát, amikor valaki rivális képbe került és úgy viselkedett, mint egy hősszerelmes, sőt, amiket mondott...

Soha nem futok pasi után, ha nem kér belőlem. Nekem egyszer is elég megmondani, hogy nem kellek. De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy egyszer kellek, egyszer nem, aztán szerelmes verset ír hozzám, majd rögtön utána a feleségének...

De simán kisugárzás is. Konkrétan láttam én is a saját szememmel, hogy egy nő, aki azelőtt nem ismerte, úgy loholt a nyomában, mint egy pincsikutya.

Sőt, a férfiakra is hatással van, ezt is megfigyeltem.

Belép valahova és csönd lesz. Mindenki rá figyel, mindegy, hogy nő vagy férfi. Ezt tényleg nem tudom, hogy csinálja. Ez nem csak a külső, ez annál sokkal több.

2021. máj. 17. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!