Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Maximum mennyit költenétek egy nőre első randin?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 19:45
11/21 anonim válasza:
Párommal első randin egy focimeccset néztünk szabadtéren óriáskivetítőn. 2 sört ittam, azt fizette nekem. Ez kb 6-700 forint lehetett összesen, 6 éve volt.
13/21 anonim válasza:
Örülnék, ha ennek a terméknek is szabályozná az árát a kormány. :(
14/21 anonim válasza:
13.-ra.
Miért kéne? Ez olyan, mint a kocsi. Vehetsz 300.000-ért 25 éves fostalicskát, meg 200.000.000-ért olasz luxus sport kabriot.
15/21 anonim válasza:
Én annak a híve vagyok, hogy a randihelyre jutást mindenki oldja meg maga, ezen felül első randin kávét, üdítőt, süteményt úgy gondolom, hogy illik a meghívó félnek (aki általában a férfi) fizetni. De ennyi és nem több. Soha nem gondolkodtam drága első randikban és nem azért mert garasoskodni akarnék, hanem mert nem látom értelmét. Az első randi szerepe, hogy a kezdeti szimpátia után kicsit mélyebben megismerjük a másikat és nem az, hogy lenyűgözzük a nőt, vagy ami még rosszabb, "kilóra meg akarjuk venni".
16/21 anonim válasza:
Nekem 40.000 volt a maximum, de azt nem a nőre költöttem hanem megvacsoráztunk és fizettem a cehhet.
17/21 anonim válasza:
Jesszus, utolsó, legalább megdugtad?
18/21 anonim válasza:
17 nem
Pedig 2x elvittem vacsorázni kb. ennyiért.
19/21 anonim válasza:
Akkor jába költöttél rá annyit
20/21 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az első találkozás az még nem randi. Ott max 2-3ezret költök rá, ami kb 1-2 innivaló.
Utána ha jól alakul és lesz második találkozás, ami attól lesz már randi, mert addigra már azért ismerjük egymást annyira, hogy olyan dolgot csináljunk, ami mindkettőnket érdekel, és fizetős, akkor ott is max 10ezret költök rá. Harmadik találkozásnál pedig figyelem, hogy ő vajon milyen szándékokkal van irántam, lehúzni akar vagy viszonozni, a kölcsönösség-egyenlőség jegyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!