Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak Magyarországon divat meghívni a nőt valamire első randin?
Egyik társkereső appon írt rám egy srác, elhívott találkozni és közölte, hogy nem fog meghívni semmire, mert én is ki tudom fizetni a saját fogyasztásomat. Eleve fura, hogy egy ilyet előre közöl. Mondtam neki, hogy szerintem szép gesztus a nőt meghívni, nem is kell még ezer forintot se költeni, csak ha pl beülnek kávézni, szerintem teljesen oké és általában így szokás. Írta, hogy ő élt külföldön és ez csak és kizárólag Magyarországon szokás.
Én nem éltem külföldön, így nem tudhatom, de ez tényleg így van? Meg egyáltalán mi ez a hozzáállás?
Nem, máshol is szokás. Ez még abból a korból jött, mikor a nők a "gyengébbik" nem voltak.
Attól, hogy másik országból jött, nem az országot képviseli, csak saját magát. Sőt, a legtöbb országban inkább az jellemző, hogy a nőket eltartják, meghívják, miegymás, a világ legnagyobb részén.
Jól átvert, ha ezt is bevetted.
Nem azért illik a nőt meghívni, mert nem tud kifizetni egy xaros kávét.
Amúgy a külföldi (német és svájci) exeim mindketten étterembe vittek első randin. A svácjival többek között ezért is lett vége, mert azt hitte, hogy a csóri kis balkán csajt meg lehet venni, ha bőkezű, és utána mindent elnéz. Tévedett.
Én el sem mentem volna vele a randira. Nem várom el amúgy, hogy meghívjanak, bár a gesztus maga nálam jó pont, de vissza szoktam utasítani. Akkor sincs baj, ha ott helyben fel sem ajánlja. De az, hogy ezt így előre közli, nagyon red flag, kell a fenének egy ilyen bunkó.
Amúgy máshol is szokás. Engem legalábbis a német barátom sokszor meghívott kávéra, ilyesmikre.
Mindig a ferfi fizet ra a nokkel....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!