Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi az első szó ami eszetekbe jut ha azokra gondoltok akik üzenetben, képeitek alatt nyálaznak, bókolnak éjjel nappal?
Fent vagyok egy barátkozós és nyelvtanulós oldalon, a profilomon egyértelmű, hogy ezek miatt vagyok fent és nem párkapcsolati szándékkal. Mégis napi szinten kapom a "You r so beautiful, like an angel, I immedtaly fall in love with you", "hello pretty", "Hi! Sorry, I couldn't stop myself writing for such a gorgeous lady. :)", "Szia! Magyarokkal eszélsz itt? Csak azért, mert én nagyon szívesen megismernék egy ilyen szép lányt!" és hasonlók, el tudod képzelni. Ilyenkor mindig egy megfáradt, unott "Istenem" hagyja el a számat, és vagy tiltom az illetőt, vagy visszaírok, hogy mit szeretne ezzel a bókolással elérni.
Pont tegnap volt egy francia férfi, aki olyan hosszú és nyálas szöveget leírt, hogy nem tudom szavakba önteni neked és mivel azóta tiltottam, bemásolni se tudom. Na ott a "ez de szánalmas" faktor elérte a csúcsot.
Folyt. köv.:
Ja és nem feltétlenül csak amiatt, mivel abszolút nem tartom férfiasnak, hanem ugyanezeket az ismerősöket hallottam más lányokkal úgy beszélni élőben, mint a sz*rral. Nem szeretem, amikor valaki online nekem eljátssza a Bombivánt, mással pedig egy utolsó prosztó módján vilsekedik.
"... eljátssza a Bombivánt,..."
Bonvivánra gondoltál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!