Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön tényleg jóval kisebbek az elvárások a férfiaktól?
Figyelt kérdés
Ausztriából tudok kiindulni, ott az van, hogy egyáltalán nem számít a pénz a nőknek. Azért mert jóléti az ország és eleve mindenki jól él, minek szőrszál hasogatnának ilyesmin?
A külső számít, de az sem brutálisan ennyire mint nálunk. Sajnos itt az van, ha nem vagy jóképű eleve esélytelen vagy a nőknél, míg kint ez nem így van.
Összességében el lehet mondani, hogy külföldön (tőlünk nyugatra nyilván) sokkal jobb a férfiak élete mint itt a balkánon?
2022. febr. 12. 14:33
1/6 anonim válasza:
Külföldön semmi nem számít, a kerítés kolbászból van, az emberek incelekkel vannak párkapcsolatban, fizetést nem kérnek mert a pénz annyira nem számít nekik…úgyhogy csomagolj🥰
2/6 anonim válasza:
"mint itt a balkánon?"
Melyik országban élsz?
3/6 anonim válasza:
Ennyi baromságot is rég olvastam.
4/6 anonim válasza:
Ausztriában élek, szerintem inkább ennek a fordítottja van, a férfiak azok, akik kisebb elvárásokat támasztanak a nők felé. Ahol én élek, ott több a férfi (sok a vendégmunkás 4-ből 3 pasi), itt nagyobb az úgymond verseny. Ha az átlagtól kicsit szebb nő vagy, az osztrák is fog már udvarolni neked, próbál lecsapni a párod kezéről, olyan helyekre elvisz akár hetente, ahova a vendégmunkás nem. Ugyanis, bár jól élsz itt alapfizetéssel is, de van, aki jobban. Akiket itt látok, azok között az osztrákok között a férfiak helyesebbeket a nőknél és van is esélyük. Szóval ne ide gyere, itt a nőknek (nekem) van Kánaán.
5/6 anonim válasza:
Akkor menj ki! De éltek rokonaim kint és egyatalan nem ezt mondtàk amit te gondolsz.
6/6 anonim válasza:
"A külső számít, de az sem brutálisan ennyire mint nálunk. Sajnos itt az van, ha nem vagy jóképű eleve esélytelen vagy a nőknél, míg kint ez nem így van." Ez komoly??? Kopasz, dagadt férfiismerőseimnek gyönyörű felesége van, aki ki is nyalja a lusta seggüket miután hazaért a munkából (igen mert a legtöbb magyar nő dolgozik). A magyar férfiak jó része alapvető házimunkát nem képes végezni, szarik a külsejére, de ha 5 kilót hízik a barátnője, felesége, akkor lekövérezi-lásd a 120 kilós sógorom, aki az 55 kilós feleségét dagadtozza. Hagyjuk már, egy osztrák csaj szóba sem állna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!