Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Más is van így? Randizgatok, de igazából egy se jön be annyira hogy bele tudnék szeretni.

Sajnos rendre olyan szexkapcsolataim vannak, akiktől valójában undorodom de a szex néha nem rossz.

Tényleg nem tudom hogy velem van e most a baj vagy más is jár hasonló cipővel.

Most lehet mondani minek tartok fenn ilyen szexkapcsolatokat? Mert kb 10 évig sem történne semmi ilyen az életemben. Ritkán van olyan akit igazán kívánok, akarok, neki persze nem kellek sehogy se. Marad az undiszex? Mit csináljak?

2021. nov. 11. 22:55
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem már önmagában az is nagy baj veled, hogy képes vagy olyan férfiakkal is szexelni, akiktől undorodsz. Nem kell ehhez szerelmesnek lenni feltétlenül, de annyira azért tartom magam, hogy ne olyanokkal dugjak, akiktől undorodom. Férfi és női részről is nettó igénytelenség.
2021. nov. 11. 22:57
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
Hogy tudsz "nem rosszat" szexelni valakivel , akitől "undorodsz" 🙄
2021. nov. 11. 22:58
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Részben megértelek.Én viszont biztos nem szexelnék olyannal, akitől undorodok, főleg úgy, hogy előre tudom, nekem szar lesz.
2021. nov. 11. 22:58
 4/34 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, hogy tudsz számodra nemhogy nem vonzó, de egyenesen undorító emberekkel lefeküdni, és azt a szexet még valamennyire élvezni is.

Sajnálom, amúgy, hogy nem volt még részed igazán jó vonzalomban és kölcsönös kémiában.

Szerintem az undorodon egyáltalán nem segít, sőt, csak ront, hogy számodra visszataszító férfiakkal fekszel le.

2021. nov. 11. 23:05
 5/34 A kérdező kommentje:

1# Nincs olyan mert kb. mindenkitől undorodom. Mindegy melyiket választom. Az a néhány akitől nem, nekik meg nem kellek.

Pl jó pasi, tetszik is, beszélgetünk, elbúcsúzásnál puszi, és akkor jön az a helyzet hogy büdös.

Kövi randi, szintén beszélgetünk, minden oké halad, közbejön a szájszaga.

Kövi randi, vele már belementem második randiba, izzadt büdös pólóba jön el.

Kövi randi, büdös a haja, kiderül, szart rá megmosni napok óta.

Kérdem én, csak ilyenek vannak?

2021. nov. 11. 23:09
 6/34 anonim ***** válasza:
47%
Igen, sajnos mind ilyenek. A férfiak tulajdonképpen állatok.
2021. nov. 11. 23:12
 7/34 anonim ***** válasza:
77%
5 Nem csak ilyenek vannak, de sok az igénytelen csávó.Ezekre a szót is kár vesztegetni.
2021. nov. 11. 23:12
 8/34 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem csak ilyenek vannak, én pl. még egy büdös pasival sem randiztam, kicsit furcsa, hogy te ilyen sokkal.

Nem lehet, hogy saját magad szabotálod és mindenkiben hibát keresel?

Szerintem amíg a férfiak iránti kifejezett undorod nem teszed helyre, lehet nem kéne randizni.

2021. nov. 11. 23:15
 9/34 anonim ***** válasza:
82%
5, az igényes férfiak kerülnek téged. Nyilván nem ok nélkül.
2021. nov. 11. 23:18
 10/34 A kérdező kommentje:
9# Mire gondolsz?
2021. nov. 11. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!