Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Más is van így? Randizgatok, de igazából egy se jön be annyira hogy bele tudnék szeretni.

Sajnos rendre olyan szexkapcsolataim vannak, akiktől valójában undorodom de a szex néha nem rossz.

Tényleg nem tudom hogy velem van e most a baj vagy más is jár hasonló cipővel.

Most lehet mondani minek tartok fenn ilyen szexkapcsolatokat? Mert kb 10 évig sem történne semmi ilyen az életemben. Ritkán van olyan akit igazán kívánok, akarok, neki persze nem kellek sehogy se. Marad az undiszex? Mit csináljak?

2021. nov. 11. 22:55
1 2 3 4
 21/34 Noren1989 ***** válasza:
100%

Egyértelműen a te készülékedben van a hiba.

És igen, míg nem teszed helyre fejben a dolgokat, marad az undiszex.

2021. nov. 12. 07:14
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Élete során minden nő (és persze férfi is) randizik egy-két idiótával, igénytelennel (max. elsőre nem látszik, hogy az, pl. szagok), szemétládával, stb., mi sem természetesebb a nagy számok törvénye alapján. De annak, aki állandóan ilyenekbe fut bele, érdemes elgondolkodni, mi az isten baj van vele. Pl. te is olyan igénytelen vagy, mint ezek az emberek, ha képes vagy szexelni olyanokkal, akik undorítanak. Meg egyáltalán, nem is jó a szex.

Nézd meg, milyen ember vagy, miért taszítod azokat, akik neked kellenének (a személyiségeddel kezdd, mert ott biztos vannak bajok, a legtöbb egészséges lelkületű ember nem igazán szereti az ilyen mindenbe beletörődő, keserű, sodródó embereket), és változtass.

2021. nov. 12. 07:34
 23/34 anonim ***** válasza:
76%

Ha minden esetben szagokhoz kapcsolódik az undor érzése, akkor szerintem neked is hiperszaglásod van, mint nekem :( Olyan vagyok mint egy németjuhász, megállapítom, melyik kolléganőm járt a folyosón mielőtt kiléptem az irodából.

Ha az a bizonyos kémia megérkezik valakivel, akkor viszont nem fogod büdösnek érezni.

Annyiból, amit leírtál, én így látom. De lehet, hogy tévedek.

2021. nov. 12. 07:56
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos rendre olyan szexkapcsolataim vannak, akiktől valójában undorodom de a szex néha nem rossz.

Tényleg nem tudom hogy velem van e most a baj vagy más is jár hasonló cipővel."

Na, vajon veled van a gond? :D Keress fel egy pszichológust. Vagy ugorj át. Azoknál alap, hogy igényesebb vagyok, akiket írtál.

2021. nov. 12. 09:52
 25/34 A kérdező kommentje:

Ők is igényesek a maguk szintjén. Átlagos pasik, nem is néznek ki rosszul, de egyik sem olyan ápolt mint én.

Aki ápolt, neki meg én nem kellek, mert a pasiknak ez meg nem olyan fontos, inkább legyen dekoratív a csaj. Én meg nem vagyok annyira dekoratív, kivéve ha kidekorálom magam, ki is szoktam szolidan, de a gyári adottságaim közepesek.

2021. nov. 12. 11:02
 26/34 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék , de úgy sem küldenèl képet
2021. nov. 12. 11:04
 27/34 anonim ***** válasza:

Így még persze talàlgathatunk:

Àpolt vagy: biztos

Àtlagos vagy: biztos 🙄

Az hogy te mit gondolsz magadról , és a többiekről szubjektív dolog.

2021. nov. 12. 11:10
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

"Ők is igényesek a maguk szintjén."

Jó, hát mindenki igényes a maga szintjén... Még a hajléktalanok is. Amilyen példákat hoztál, ők viszont az átlagos szinten nem igényesek.

"Átlagos pasik, nem is néznek ki rosszul, de egyik sem olyan ápolt mint én."

Mi az a nagy ápoltság, amit szerinted te hozol, de az átlagos pasik nem? Átlagos pasiként nem vagyok büdös, a szám sem, randi és egyéb találkozók előtt értelemszerűen tiszta ruhát veszek fel és még dezodort meg parfümöt is használok, hajat is mosok. Szerintem ezt a legtöbb ember nemtől függetlenül hozza. :D

2021. nov. 12. 11:25
 29/34 anonim ***** válasza:
41%
Mondjuk én mindig büdös pinájú lányokkal jövök össze és tényleg undorító, de valamit dugni kell. Igaza van a kérdezőnek. Ha nincs gombás pina, akkor nincs semmi...
2021. nov. 12. 16:56
 30/34 A kérdező kommentje:

28# Pont ez a baj, hogy dezodort meg parfümöt használsz. Ez egyik sem izzadásgátló, ezért bűzlenek izzadságszagtól a ferfiak. Mindenki azt hiszi hogy tiszta, ápolt. Dehogy az. Aztán van nő akinek ez megfelel, nekem viszont érzékenyebb az orrom, nehezen viselem a hónaljszagot, amit csak dezodoráltak, de nem izzadásgátlóztak.

Az hogy én milyen vagyok ápoltságilag, azt a visszajelzésekből tudom leszűrni. Nekik persze megfelelnék, nagyon is, szeretnek beletúrni a frissen mosott illatos hajamba, de ők erre nem képesek hogy megmossák tisztességesen.

Mostanában lett elegem, hogy én ezt nem csinálom tovább. Nem kell férfi. Majd ha hajlandóak lesznek kivakarni magukat a mocsokból mielőtt megjelennek előttem.

Tiszta farmer, tiszta póló, konszolidált pulóver, rendben tartott cipő, nem ezer éves ami már ronggyá van taposva. Tiszta haj, alaposan megmosott arc, esetleg arcszesz vagy ápoló krémezett. Rendezett fogak, fogselyem, szájvíz használata, rendesen megmosott fogak, nem csak úgy mindegy módj@ra.

Ez olyan nagy kérés? Én is ezt csinálom.

Sajnos a többség nem ilyen. Pedig nem vagyok kikenve fenve.

2021. nov. 12. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!