Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Más is van így? Randizgatok, de igazából egy se jön be annyira hogy bele tudnék szeretni.

Sajnos rendre olyan szexkapcsolataim vannak, akiktől valójában undorodom de a szex néha nem rossz.

Tényleg nem tudom hogy velem van e most a baj vagy más is jár hasonló cipővel.

Most lehet mondani minek tartok fenn ilyen szexkapcsolatokat? Mert kb 10 évig sem történne semmi ilyen az életemben. Ritkán van olyan akit igazán kívánok, akarok, neki persze nem kellek sehogy se. Marad az undiszex? Mit csináljak?

2021. nov. 11. 22:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Amikor randira mentem , konkrétan új volt az összes ruhám.

Valami nekem itt bűzlik , és nem biztos hogy a randipartnereid.

Képek alapján nem làtszott a szakadtsàg, vagy àpolatlansàg?

Megint az van ami itt 99%ban , valaki megint kép nèlkül, anèlkül hogy az olvasó konkrét következtetèst tudna levonni megy az osztás

2021. nov. 12. 18:41
 32/34 anonim ***** válasza:
54%

Dehat a noknek a szemelyiseg szamit.... :rolling eyes:

37F incel

2021. nov. 13. 00:03
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

"Tiszta farmer, tiszta póló, konszolidált pulóver, rendben tartott cipő"

Különben ez sem olyan szép, ahogy most élnek az emberek. A farmer a szegénység jele. Gyönyörű szövetnadrágok, fényes nadrágok, selymek vannak. Ez a szép, ahogy régen is jártak. Pólóban még nem láttam szépet, az igazi előkelő az ingek. Pulóver is proli, helyette vannak mellények, kardigánok, de tudom ezt a mostani társadalom röhelyesnek tartja.

A mostani cipők meg kész rémálom tornacsukák, otromba cipők. A bőrcipők sokféleségét már el is felejtették sokan.

2021. nov. 13. 09:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Még a 33hoz írnám, hogy rengeteg csinos lány megy előttem az utcán cicanadrágban és teljesen féloldalara kopott sarkú cipőben. Nem valami szép látvány, igénytelenségre utal. Ezek a 16-20 éves nők.
2021. nov. 13. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!