Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom a férfiaktól?
Nyáron tűnt fel először, amikor az apukám egy szál fürdőgatyában volt egész heten, mert nagy volt a hőség. Azóta csak erősödött. Undor és enyhe hányinger fog el, ha egy férfi hozzámér, nem leszek rosszul, csak undorodok. Ha apa is meg ha csak véletlenül hozzámér, mar az zavar. De nem csak az idősebb férfiakkal, a velem egykorúakkal is ugyanez a helyzet. Egyedül a mentoromtól nem undorodok, aki, hat be is jön nekem. Anya azt mondja, hogy ez idővel el fog múlni.
17/L
Úgy alapvetően én se szeretek hozzáérni a férfiakhoz, meg pusziszkodni velük köszönéskor, meg semmi.
Lehet, hogy az undor érzésed egy kicsit hevesebb reakció, de valamennyire én is így érzek, a pasijaimon kívül senkinek nem bírtam elviselni az érintését, egyszerűen zavar.
Attól még, hogy divat lett ez a kötetlen ölelgetés, puszilgatás, simogatás, taperolás stb, nem kell feltétlenül azonosulni vele.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!