Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy undorodom a testesebb férfiaktól?
Ismerős...
Figyelj normális..Mindenkinek más tetszik és más az,ami nem tetszik.A lényeg,hogy nem szabad úgy összejönni senkivel,hogy nem vonzódsz hozzá maximálisan fizikálisan....
hmm. biztos jogos, bár az "undorodom" szó a magamfajta fiúk számára kicsit sértő... te se lehetsz tökéletes...
18/F 85Kg.
Így van ahogy za utolsó mondja...ha kövér sem volt csak súlyfelesleg,és ezt aszót hazsnálod hogy undorodsz tőle...azért kiváncsi lennék te hogynézelki!
inen látszik hogy csak atest a lényeg,ész nem kell!
Sokszor a molettebb férfiak mackós férfiak hiddel hogy életviámabbak és tán még beszélgetni is tudsz velük... de ahogy írták talán kinövöd!Majd mikor kapsz eg ynagy pofont te is hogy figyelj csajszi kajak csúnya vagy nem kellesz... majd észbekapsz!
Lehet engem is offolni de hogy lehet használni ezt a szót hogy undorodom tőle!!!!de jól megvoltunk meg aranyos cska volt rajta felsleg és undorodom tőle!
hát, én is undorodom a kicsit vastagabb lányoktól..
Svédországban élek, és alig van itt lány aki tetszik, lehet aranyos arca van, de a teste úgy néz ki mint egy körte, túl vastag combok ha valaki látott olyan lányt, egyáltalán nem néz jól ki. De hát itt bunkó az ember ha nem tetszik neki az igénytelen lányok.. (ha 20 évesen hájas segge van, akkor hogy néz ki majd 10 év múlva)
Magyarországon, egész nap kanos vagyok, mert a legtöbb lány vékony testalkatú, és csinosabban is öltözködnek.
Szóval, nekem normális,, nem értem valaki hogy tudja annyira leszarni a testét hogy elhízik akár fiúról vagy lányról van szó.. Ès tudom hogy bunkónak tartanak sokan, hogy így gondolkodom, de ez van.. Nem akarnék egy csúnya lányt haza hozni, sajátmagamat égetni..
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!