Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok mennyire jön be a kicsit testesebb kondis srácok?
nekem tetszik ha foglalkozik a testével. de nem ez alapján választok párt.:)
16/L
Engem valamiért nagyon taszítanak :/
De tudtommal sokan odavannak értük, legalábbis nekem vannak ilyen ismerőseim és futnak utánuk a lányok.
Az összkép a fontos.Persze megvan az ideálom,de mindenki egyedi,és ha valaki megtetszik,akkor az nekem úgy tökéletes,ahogy van.De ha már konkrét választ szeretnél:az általad leírtak még mindig tág kört takarnak,de nekem kb ez jön be.Úgy értem,hogy ne legyen rajta sújfelesleg,ne legyen vastag lába,karja,nekem a kockás has nem fontos,nem is tetszik az agyon kockásra kidolgozott,de legyen lapos,a mellizom,karizom inkább érdekel.Legyen arányos teste,ez az,ami leginkább megfog.A túlságosan kigyúrt pasik(főleg ha vékony is mellette)nem igazán jönnek be.De ez csak ideál,ez tetszik,viszont sosem ez alapján fogok magamnak párt választani.Ha valaki nem így néz ki,de megtetszik valamiért(amit az ember nem igazán tudatosan irányít)akkor nem fog érdekelni,nem azon fog múlni,hogy érdekel-e vagy elmegyek mellette...közhely,de igaz:nekem a kisugárzás a fontos.
22N
imáááááádom =p~ hogyha nem kövér, nem is izompacsirta, hanem olyan husi:D hogy tudjon felkapni,mint egy pelyhet. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!