Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek elvárásai vannak a férfiaktól.Ezalatt értem:jó munkahely,saját lakás,autó,utazások,ajándékok,stb.Ti képesek vagytok ugyanezeket az elvárásokat nyújtani? Ugye, normális esetben ezek a dolgok,kétoldalúak kéne hogy legyenek.Szerintem.
Remélem, ebben a nagy kétoldalúságban amúgy az úriemberek vállalkoznak arra is, hogy a gyerekkel otthon tölthető 3 évnek a felét ők töltik otthon, hogy ne csak a feleség adjon fel éveket a karrierjéből, így vele a fizetésemelést, esetleges előléptetést, illetve ők is fele annyi időt szeretnének majd otthon táppénzzel tölteni a gyerekkel, ha válásra kerül a sor, akkor osztott felügyeletet akarnának, és nem költöznének az aktuális új nővel a világ másik végére, stb. Szóval nemcsak akkor van ez az egyenlőségre törekvés, amikor egy picivel több anyagi jószágot vár el a potenciális párjelöltjétől, hanem az élet minden olyan területén is, ami kihathat az anyagiakra, életminőségre, stb. Persze csupasz fenékre elvárni a kacsalábon forgó palotát elég gáz, de amíg az élet egyéb területén nincs egyenlőség férfi és nő között (pl. kire mennyi teher és áldozat hárul a gyerekvállalás miatt), addig lesznek ilyen anomáliák.
Amúgy, én nem akarok gyereket, és anyagi dolgokból semmivel sem várok többet, mint amit nyújtani tudok. Sőt, annál kevesebbet várok el.
Jó munkahelyem van, lassan 3 diplomám, saját autóm, és imádok meglepiket adni a szeretteimnek (mivel az ajándékozás a szeretetnyelvem).
Kocsim nincs, mert fölösleges a főváros közepén, utazni pedig rühellek, 2-3 nap után másznék haza kínomban...
Meg lehet kapaszkodni: ezek közül egy normális végzettséget (rátermettséget) és némi megtakarítást (a pénzkultúra eredményeképp) várok, illetve azt, hogy a párom törődjön velem és mutassa ki a szeretetét meglepikkel, programokkal, mert mint mondtam, nekem ez alapvető.
De nyugalom, okkal gyúrtam ki magam én is minden földi jóból. Nem azért, hogy ugyanezt várjam. Van egy egész lista elvárásom belsőre például. Az otthonomba nem engednék egy hűtlen genyát, aki dugdossa a mobilját és valagak után forog, bárhova megyünk.
Csak nem gondolod, hogy ennyi munka után nem várok a saját szótáram szerint minőségi férfit? ;)
Nőkent nem csak ezt tudom nyújtani, hanem többet is. Sose voltak extra elvárásaim cserébe. Minde exem átlagos, de inkább átlag alatti külsejű, diploma nélküli, egyszerű szakmával, szerény anyagi háttérrel. Mindegyik nagyon élvezte, hogy ott a full extrás lakás, a kocsi, nem okoz gondot telepakolni a hűtőt, lecserélték a komplett ruhatárat, kikupalódtak. Aztán mind azt hitte, hogy ő az, aki megteremtette az átlagnál jobb színvonalat, ő az a jó anyagi helyzetű férfi, aki minden anyagias cicababa álma. Legutóbbi is: Úgy vitte fel a csajt dugni, hogy azt mondta, hogy ővé a ház és a kocsi. Aztán mindketten pofára estek, mikor kidobtam, és kiderült, hogy átlagfizetésből az is probléma, hogy legyen egy albérlet. Persze a cicababa lelépett, egyből én lettem élete szerelme.
Szóval hagyjuk ezt a mit tud egy nő tenni a kapcsolatba dumát, mikor fejvesztve rohantok minden feszes valag után. Viszont ugyanúgy mentek a pénzre és kihasználjátok azt, ha a nő jobban keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!