Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akiknek elvárásai vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek elvárásai vannak a férfiaktól.Ezalatt értem:jó munkahely,saját lakás,autó,utazások,ajándékok,stb.Ti képesek vagytok ugyanezeket az elvárásokat nyújtani? Ugye, normális esetben ezek a dolgok,kétoldalúak kéne hogy legyenek.Szerintem.

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 07:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Igen. Képes vagyok. És?

"Ugye, normális esetben ezek a dolgok,kétoldalúak kéne hogy legyenek.Szerintem."

Normális esetben te is otthon maradsz majd gyesen, ugye?

2022. jan. 30. 09:42
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es.A nőnek is megvan rá az esélye hogy pénzt tegyen félre a munkájából.Nehezebb időkre,pl gyes.
2022. jan. 30. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Attól függetlenül, hogy ezeket tudom én is nyújtani (van jó munkahelyem, lakásom, autóm, megengedhetek magamnak utazást vagy drágább ajándékot), szerintem ez nem olyan, hogy mindenáron kétoldalúnak kell lennie. Mert a potenciális páromnak nem biztos, hogy ez szempont, aztán hiába van lakásom nekem is, ha olyan kvalitásom meg nincs, ami neki fontos lenne. Persze igazságos lenne ha csak olyasmit várnánk el a másiktól, amit mi is nyújtani tudunk, ugyanakkor én pl egy péniszt is elvárok a pasimtól, miközben én nem tudom ugyanezt adni, szóval :D Most ez egy sarkított példa, de érted. A lényeg nem az, hogy mindenki pontosan ugyanazt vigye bele a kapcsolatba, hanem hogy kiegészítsük egymást és közös erővel teremtsük meg azt az életet, ami mindkettőnknek megfelelő.
2022. jan. 30. 09:53
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Saját házam van.

Elvárom hogy a másiknak is legyen, mert azt tapasztalom hogy akinek nincs rögtön szeretne hozzám költözni. Nyilván persze tök ingyen élne itt,és ő lenne a ház ura. Habzsi-dőzsi az én pénzemből..hát meg a f4szomat..

Autó

Nem fontos, nekem sincs

Utazások

Nem létszükség

Magamba is szoktam utazgatni, tehát ki tudom fizetni.

Ajándékok

Nem fontos "elvárás" . Ajándékokat nem úgy adunk hogy rögtön tartjuk a markunkat hogy mit kapunk cserébe..ebből nem kell versenyt csinálni. Inkább akkor ne ajándékozgassunk.

Munkahely

Elmegy, nem mondanám hogy jó munkahelyem van de nem is a legsz4rabb

2022. jan. 30. 10:34
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Hazam van, autom is, munkam is,

Megtakaritasom is!

Annyit varok el h kepes legyen finanszorozni a sajat megelheteset es ne okozzon gondot egy kv-ra meghivni engem.

Eleg gaz h egy nyamvadt 500.- os teat vagy kavet keptelenek kifizetni.

Kisebb utazasok, programok, beleferjenek. Extra elvaras max az a szexualis nyitotsaga.

2022. jan. 30. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
Akik itt a gyessel hozakodnak elő, ugye tudják, hogy nem minden nő akar fialni és otthon elhömbölögni éveket?
2022. jan. 30. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

"A nőnek is megvan rá az esélye hogy pénzt tegyen félre a munkájából.Nehezebb időkre,pl gyes."

És mégis miért a nőnek kéne félre tenni pénzt a gyesre? Ugyanúgy a te kölyköd is. Majd otthon maradsz szépen vele, kicsit (nagyon) megtorpan a karriered, de a családért ez a minimum. ASztán gyere vissza rinyálni.

2022. jan. 30. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen mindig azok szoktak háborogni, akiknek semmije sincs.

Ilyen tipikus mamahoteles lúzerek, akik előadják, hogy azért laknak otthon, mert jobban tudnak spórolni. Aztán kiderül, hogy 10 év alatt semmit se raktak félre, ha jön egy hirtelen 20 ezres kiadás, rohannak kölcsönkérni.

Ők azok, akik pattognak, hogy havi félmillió alatt nem lehet megélni, és extrém elvárásnak tartanak egy vidéki kiruccanást. El se tudják képzelni, hogy lehet másnak 30 évesen lakása és autója, és miből tud elmenni három napra a tengerpartra. Ha nő az illető, akkor persze egyből rávágják, hogy kifeküdte.

Az ilyen pasik mit tudnak nyújtani egy kapcsolatban? Hát azt, hogy a _közös_ gyerekkel úgy lesz a nője otthon, ha megspórolja magának a tartalékot. Ha nem tudja kifizetni a csomag pelenka felét, akkor biza anélkül lesz a gyerek, mert őfelsége egy forinttal többet be nem áldoz!

De a gyes felét, vagy netán a házimunka felét már nem akarják ilyen precízen felezgetni, az már női munka. Csinálja csak a nő!

Szerintem örülj neki, ha bárki szóbaáll veled, mert nagyon gyorsan még azt a kicsit se kapod, amit eddig beletett, és te fogsz évekig sírni a p..a után.

2022. jan. 30. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
95%

"11-es.A nőnek is megvan rá az esélye hogy pénzt tegyen félre a munkájából.Nehezebb időkre,pl gyes."

Meg, igen.

És férfiaknak is megvan az esélyük arra, hogy pénzt tegyenek félre ugyanerre az időszakra, és ha esetleg nem akarják az első három évet minden gyerek esetén 50-50 % alapon igazságosan beosztani a nővel, vagyis otthon tölteni a közös gyerekkel a gyes-gyed időszak felét, közben a megtakarításaikat felélve ahhoz, hogy ( a 2021-ben havi 28.500 Ft összegű gyesből)fedezzék a gyerekkel kapcsolatos kiadások felét, miközben magukat is eltartják, akkor ott van az a lehetőség, hogy annak a nőnek, aki vállalja, hogy egyedül otthon marad a közös gyerekkel, kifizessék egy középkategóriás bébiszitter díját az igazságos alapon rájuk eső napi 12 órával számolva.

Na, ez akkor így korrekt, így én is szívesen félretennék a megtakarításaimból nő létemre arra a nehéz időszakra, amikor a közös gyerekekkel otthon leszek.

Matekozz egy kicsit, hogy ki jár rosszabbul anyagilag a valóban fair megoldással, ha az igazságosság és a 50-50 elvén piaci áron minden munkanapra kifizeted a párodnak azt, amit te nem vagy hajlandó, vagy nem tudsz beletenni a saját gyereked gondozásába.

Ha már üzletet csinálsz a családból, gyerekvállalásból, akkor legyél következetes.

2022. jan. 30. 12:05
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

Én tegyek félre????? A "nehezebb idokre pl gyes??? Te hulye bazdmeg???? Tehat én szüljek? Én aldozzam fel a karrierem? Én vetem vissza a karrieremet 2 évvel, én maradok majd otthon ha beteg. Érdeklődnék, hogy te a faszodon kívül mit raksz a kapcsolatba?

2022. febr. 1. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!