Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphatok tanácsot olyan férfiaktól/fiúktól/uraktól, akik könnyebben megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Szívesen leveleznák velük privátban eszmecsere céljából. Előre is köszönöm a segítséget.
2021. nov. 25. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

PÉNZ pénz és pénz!

Még utoljára egy nagyon jó tanács, legyen a pénztárcádban sok PÉNZ!

Csajokkal semmi problémád nem lesz ezután.

2021. nov. 25. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Próbálj személyes bókokat.. ha vevő akkor kezdj bele valami kérdésbe.. vicces és laza, de határozott legyél..
2021. nov. 25. 22:04
 3/11 czovek1973 ***** válasza:
88%

Én nem az vagyok.

Viszont te ne is hallgass rájuk. Kidolgozott módszereik vannak arra, hogyan vegyenek hülyére lányokat, és megkapják testileg, amit akarnak.

Első barátnőm félév után hevert egy "ilyet", addig gátlások gyötörték szex közben.

A forditottjat keresd: mi van, ha a nő megkapja, amit ő szeretne.

Utána eljön majd az, amire te vágysz.

2021. nov. 25. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt a csatornát a youtubon hallgasd végig!

Még 30évesen is hallgatom és tud ujat mondani!

[link]

2021. nov. 26. 07:41
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudnak segíteni! Csak az számít hogyan nézel ki!
2021. nov. 26. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Írhatsz ha úgy gondolod, ez segíthet.
2021. nov. 27. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Pénz nem árt, arra gyorsan ragadnak.

Egyébként meg így kell születni.

Ezen csak gyakorlással lehet változtatni.

Készülj fel visszautasítás áradatra. Aztán egyszer csak zsigerből fog menni a leszólítás, de a kosarak így is gyakoriak lesznek.

Kisugárzás sokat számít, van akinek a pénz a minden, sokan buknak a bunkó parasztokra, nagyon népszerűek.

A joker nem létezik. Te hozzá állásod javíthat a dolgon.

Vannak akik nem értik miről hablatyolsz. Na ők azok akik után folyamatosan loholnak a nők. Van ilyen is. Kis úját se mozdította soha, még is mindig van nő az ágyában. Amikor csak akarja.

Ilyen kesze kusza az élet...

Kitartó leszel, előbb utóbb bele jössz, akkor könnyebb lesz.

2021. nov. 30. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
10%

1, ne legyél ronda

2, legyen péénzed

ha egyik se stimmel majd jut egy levedlett 3-4 gyerekes anyuka is neked csak várnod kell.

2021. dec. 30. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztalom magamon, mind barátkozás, mint társkeresés terén, hogy NAGYON számít a külső. Szoktam neten ismerkedni, barátkozni és annak ellenére, hogy valakinek nagyon jó a dumája, miután találkozunk és esetleg olyan az arca, amit nyominak ítélek meg, akkor máris hanyagolom. Soha nem barátkoztam még olyan emberekkel, akik csúnyák és nyomik lettek volna. Mindenki szép, karakteres volt valamilyen értelemben. Szerintem a pénz nem számít, ha valaki helyes/szép és nem proli.
2022. jan. 6. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket te is megtaláltad volna a neten.

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 6. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!