Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a férfiak mekkora részét nem tekintik vonzónak?

Figyelt kérdés
Elméletileg a nőket ugyan annyira érdekli a pártalálás és a szex is. Tehát sok férfi azért tapasztalja a nők részéről a teljes érdeklődés hiányt, mert ezek a férfiak nem ütik meg a mércét. %ban mekkora ezen férfiak aránya szerintetek?

#mérce #Nem üti meg a mércét
2022. febr. 12. 14:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Csináltak egy kísérletet egy táncos, ismerkedős helyen, találomra választottak 20-40 év között 50 férfit és nőt, majd hagyták őket elvegyülni, ismerkedni, lehetett táncolni, voltak közös programok, 24 órát töltöttek együtt egy bál volt a nap befejezése. A végén megkérdezték a férfiakat melyik 3 nő keltette fel az érdeklődésüket és ugyanezt a hölgyek részéről. 37 nő kapott legalább 1 jelölést, és 20 nő 3 jelölést vagy többet. A férfiaknál 28 férfi kapott legalább 1 jelölést és 22 férfi 3 jelölést vagy többet. A nők jobban szűrnek és ezért hasonlóbb az érdeklődésük, 10 férfi kapott 40 feletti szavazatot míg a nőknél esetében ez a szám csak 3 volt, vagyis a nők között nem volt annyira egyértelmű kiket favorizálnak a férfiak.
2022. febr. 12. 15:32
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon kevés férfi tetszik, kb. 10-ből egy valamennyire. Nagyon meg 100-ból egy.
2022. febr. 12. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:
26%

Lenyegeben ez ugyanaz, amit az incelek nyomatnak, vagyis a nok izlese uniformizalt, es kiarazzak a ferfiak nagyreszet....

37F incel

2022. febr. 12. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert a nők között több az átlagosan szép, aki kihozza magából a legtöbbet. Pl. sminkel, ápolja az arcát, haját, edz, csinosan öltözködik. A férfiak között meg kevesebben figyelnek oda a külsejükre. Sokukat nem érdekli az öltözködés, nincs stílusérzékük, ezért például ugyanazt a 2 egyszínű inget és farmernadrágot hordják. Az arcápolásra se figyelnek oda annyira, gyakran azt látom, hogy előnytelen frizurát választanak stb. Szóval közülük jobban kitűnnek a helyesebb "egyedek". A nők meg sokszínűebbek, szóval ha a legtöbb egyformán jól néz ki, akkor azt választják a férfiak, akik a szubjektív ízlésüknek jobban megfelel.
2022. febr. 12. 15:58
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Engem is hidegen hagy a férfiak kb. 90%-a.
2022. febr. 12. 16:07
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem pedig ez inkább,az ősi ösztönök miatt van még mindig

Vagyis a férfi eredetileg arra van "programozva", hogy minél több "magot szórjon szét", a nő viszont kiválasztja a legjobb génekkel rendelkezöt.Ez magyarázat arra is, miért tetszik sok nőnek ugyanaz a pasi.

2022. febr. 12. 16:11
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok és a 14 üzenem

Egyet kell hogy értsek veled, a nők többet adnak a külső megjelenésre és mivel kisebb a fizikai eltérés közöttük így eloszlás egyenletesebb. Azok a férfiak akik jó külsővel és genetikával rendelkeznek könnyebben tudnak érvényesülni, de ez egy un "RAPID" teszt volt, 24h alatt nem is igazán lehet megismerkedni valakivel. Ami furcsa az a 3 jelölés vagy több, mert az azt bizonyítja, hogy a férfiak fele simán elkelt volna a nők között, a másik fele gyakorlatilag nullázott, míg a nők 80% volt érdeklődés, legalább 2 jelölés 65%, 3 jelöléshez 40%, sokkal egyenletesebb az eloszlás.

2022. febr. 12. 16:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Átlag 10 évente egyszer ismerek meg vonzó férfit. Nem tudom, hány embert ismerek. Fb-on csak pár száz ismerősöm van. Mondjuk akkor ismerek kb.2-3 ezer embert, ebből legyen 1500 férfi. Az 1500-ból 2 férfit tartok vonzónak.
2022. febr. 12. 16:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 70%-át, mert sok köztük a hozzám képest túl öreg. A saját szűk (+- 5 év) korosztályomnak kb 40%-át nem találom csak vonzónak, a többieket igen.
2022. febr. 12. 16:56
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég kevés. De amiatt is, mert nekem sokat számít a személyisége, és kell hogy valamennyire ismerjem ahhoz, hogy vonzónak találjam. És értelemszerűen a férfiak nagy részét nem ismerem.
2022. febr. 12. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!