Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért azt tekintik normális férfinak, aki 30 valahány évesen is bohém életet él, kocsmába jár, a munkahelyét lazára veszi stb.?
Nem, ez nem igaz! Én olyannal nem is ismerkedek, aki leragadt azon a szinten, hogy haverokkal kocsma. Én már ebből kinőttem és kicsit tágabb érdeklődési körrel rendelkező pasival vagyok csak hajlandó akár belevágni az ismerkedésbe, nem hogy magasabb szintekre emelni a kapcsolatot. Csak a feszültség lenne köztem és egy általad leírt pasi közt.
26/N
Azért, mert valamilyen szinten szerencse is szükséges ahhoz, hogy már huszonévesen összeházasodj az igazival, gyereketek legyen. Én sem ott tartok 26 évesen az életben, ahol szeretnék, mivel 5 év után szingli lettem, és fogalmam sincs, merre tovább.
Ha valakit nem vár otthon család, az miért ne szórakozhatna? Ráér elköteleződni, ha komolyabbra fordul a kapcsolat.
Szóval ha valaki kocsmába jár, az egyből léhűtő lesz meg gyerekes. Érdekes feltevés.
27 éves vagyok, több mint két éve nincs kapcsolatom. Hétvégente kocsmázunk haverokkal, néha hétköznap is megiszunk pár sört, dartsozunk, csocsózunk, ismerkedünk, beszélgetünk.
Most emiatt lennék gyerekes vagy léhűtő?
"Én olyannal nem is ismerkedek, aki leragadt azon a szinten, hogy haverokkal kocsma."
Mert ha valaki elmegy kocsmába, akkor más nem is érdekelheti.
"Ha valakit nem vár otthon család, az miért ne szórakozhatna?"
Egyetértek, mi más dolgom lenne?
"Lazán veszi a munkáját"
Ez is igaz rám, de ez nem azt jelenti, hogy nem csinálnám meg a rámbízott feladatokat. Csak nem görcsölök rajta, nincs túl nagy stressz, legtöbbször nincs is sok dolgom. De az a jó, ha nincs sok melóm, mert az azt jelenti, minden működik normálisan.
A pénzemből kijövök normálisan, fölösleges dolgokra nem költök, nem szórom el, van megtakarításom. Illetve saját lakásom és egy nyaralóm is.
Még hozzátenném, hogy nyilván van köztes megoldás a léhűtő között meg aközött, hogy valaki nem a munkájának él. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki kikapcsolódik a barátaival néha, vagy nem veszi túl komolyan magát és a munkáját 30+ évesen. Ettől még nem egy haszontalan senki az illető.
Inkább lennék olyannal, aki ki tud kapcsolódni mint olyannal, amit az előző válaszomban leírtam.
Mégis mi buli van abban, hogy valaki állandóan csak robotol meg dolgozik? Milyen élet az?
Érdekelheti más. Én azokról beszélek, akiket megkérdezek, mit csinál szabadidejében és semmi mást nem tud mondani, csak hogy a haverokkal iszogat/bulizik. Nem vagyok egy befeszült ember, én is szeretem jól érezni magam. De hidd el, hogy az én korombeliek javarésze igenis még arra vágyik, hogy a héten többször is leigya magát, hétvégén másnaposan pihenget otthon. Én meg mondjuk mennék programozni, de arra baromira nem vágyik. Egy ilyen emberrel mit kezdjek? Nem az a baj, ha valaki néha lazít, de legyen igénye másra is. De sokaknak nincs. És nem azért általában, mert éppen ninvs kivel programozni. Kaptam már meg nem 1x,hogy xy aztán ki nem mozdulna ilyen hidegben/melegben, minek menni kirándulni, hiszen messze van, minden ugyanolyan, csak fák vannak, én itthon szeretek sorozatozgatni, stb. Az ilyen emberrel nem egymást keressük, ilyen egyszerű. Biztos megtalálja az ilyen férfi is a párját, aki még szívesen éjszakázgat, meg pihenget otthon. Én nem ez vagyok.
Mit jelent a bármi más?
Egyébként meg az élményeket nem veszi el tőlem senki. És egy kirándulás még nem egyenlő az utazgatással, nem külföldi körutakra vágyom.. Egy fél - 1 órányira lévő helyet még nem neveznék utazgatásnak. De mások vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!