Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nagyon unom már, hogy a barátom mindig a munkahelyére főz?
Hozzáteszem, itthonra sosem csinál semmilyen kaját, viszont a munkahelyére elég sokszor visz be, kb. havonta 1-2x, de ahhoz képest, hogy mennyit van bent ez a munkatársa, akivel megbeszélik, hogy mit csináljon ez elég sok (én már nem is kérem arra, hogy kaját csináljon, mert "ő fáradt", szabadnapján meg amúgy se akar azzal foglalkozni...) Ilyenkor mindig elmegy bevásárolni (velem SOSE jön be boltba) szépen összerakja a kaját, a konyha úszik mindenben, ő persze megy aludni ahogy kész, mert reggel korán kel és én takaríthatok utána meg várhatom, hogy mikor hűl ki és rakhatom hűtőbe. Aztán másnap mire beviszi majd hazajön még tésztáért/rizsért amit persze én főzzek ki. Mindezek után mosogassak is el, meg persze innen viszi be a tányért meg az evőeszközöket is.
Ezért cserébe ő fele ennyiszer se kap valami hideg ennivalót, csak gondolom azért csinálja, mert a bentiek szeretik, amit csinál... Igaz, nekem 6x annyi melóm van vele, és mindig olyat csinál, amit én nem szeretek, de oda mégis szívesen főz...
1, Ez a felnőtt kategória.
2, Mi nem a fodrásznál ülő, idióta barátnőid vagyunk.
Ergo senkit nem érdekel ez a műhiszti. Mi lenne ha vele beszélnéd meg a felesleges gondodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!