Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyetemre megy?
Mikor 12.-esek voltunk, az egyik osztálytársam is úgy oldotta meg a pasijával, hogy csak hétvégén találkoztak, és általában a csaj utazott le Szegedre, ahová a srác egyetemre járt, és ott aludt nála. A tavaszi félévet már úgy kezdte a srác, hogy összejött az egyik csoporttársával, és onnantól kezdve ő aludt az ágyában, az osztálytársam meg ejtve volt.
A te pasid is nagyon hamar rá fog jönni, hogy sokkal több izgalom, felfedezésre váró dolog van az egyetemen, mint otthon a gimis barátnőjével, és szép lassan elmarad mellőled, bármit is csinálsz.
Magaddal meg jól ki is cseszel, ha csak miatta mész egy bizonyos városba egy bizonyos egyetemre, és nem a saját álmaidat követed.
az első válaszoló kicsi keményen fogalmazott, de nagyon esélyes, hogy igaza lesz.
nem azt írom, hogy szakítsatok, inkább azt, hogy legyél mindenre felkészülve.
és most csakis a tanulásra koncentrálj, és a jövőd tervezésekor ezt a fiút teljesen vedd ki a kalapból.
"hogy fiúegyetemre ment."
Jajj nagyon aranyos vagy :D Mi lányokként nem véletlenül mentünk a műszakis bulikba, ahogy a csaj karunkon sem a semmiért kötöttek ki az ik-s, mk-s fiúk. Attól, hogy hétköznapokon órákon minimális számú nővel fog találkozni máshol érintkezni fog velük, akár koliban él, akár elmegy bulizni a haverokkal.
S mint írtam nálunk is lányok által dominált volt a szak. Egyik évfolyamtársam kapcsolatban kezdte az egyetemet, második félév óta pedig az egyik fiúnkkal van a 3 közül.
Mit tudtok csinálni? Minél többet találkozni. És neked is utaznod kell, mert ha mindig neki kell hazarohannia egy idő után unalmas, hát még ha elkezdődnek a zh-k, vizsgák amikre tanulnia is kell.
Na meg az se mindegy mennyire bulizós, haverkodós. Eleinte nemet fog mondani a pénteki összejövetelekre, de ha vágyik ilyesmire idővel bent is fog maradni az egyetemen.
uccsó vagyok. Amúgy az említett esetben a srác is kapcsolatban volt amikor egyetemre került.
Közben olvastam az első kommentjét is. Nagyon hasonló történet, így szükségesnek érzem megjegyezni, hogy én nem szegedre jártam.
Csomó csajjal fog találkozni, azt hiszed, majd vár a gimis barátnőjére?
Dehogyis, egy ideig, ersze igen, aztán rájön, hogy ez nem pálya és kirak.
Azért meg ne menj utána, hogy szemmel tarthasd, mert akkor pláne ciki lesz összefutni vele, miután szakítottatok és ő épp mást dug.
Vagy B opció, amit gyik ismerősöm csinált.
A csaja 100 k-rel odébb. Hétvégén együtt voltak, dúlt a szerelem, meg minden, hétköznap meg kezelgette más.
Most már gyerekük is van, de a barátnőnek (mert esküvő nem volt, persze) fogalma sincs, mik mentek a háta mögött, és hogy a párja összevissza dugott mellette - míg ő azt hitte, hűségesen várja a hétvégét.
Erre is legyél felkészülve.
a dolgok nem rajtad múlnak, mivel te maradsz a régi környezetedben.
a fiúdtól függ minden.
hiába várod minden hétvégén csipkecsodában, ha a koleszos Juli a 7. emeletről beveti magát mind szellemileg, mind testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!