Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom most ment egyetemre? ( többi lent)
Figyelt kérdés
A baràtom most ment egyetemre es nem tudom h ugyanúgy szeret e meg. 7 honapja jarunk.Már kevesebbet találkozunk és ha en nem irok neki o csak ritkán szokott abban biztos vagyok h nem csal meg. Szerintetek már nem szeret vagy csak nincs annyi ideje? 16/l 19/f2014. okt. 1. 19:47
3/8 anonim válasza:
Ha ritkán ír az már mindig azt jelenti, hogy nem szeret már igazán Téged. Akit szeret az ember, arra mindig minden körülmények között van ideje. Ennyi.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is csak az van, hogy nincs annyi ideje. De ha gondolod, finoman szóvá teheted neki ezt. Így legalább kicsit észbe kap, hogy foglalkozzon veled picit többet.
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom a nincs idő társasághoz. Ha nem vmi putri suliba ment akkor jó esélyjel éjszakába menően tanul.
6/8 A kérdező kommentje:
Corvinusra ment
2014. okt. 1. 20:11
7/8 A kérdező kommentje:
Csak az zavar h pl ma is bulizni megy
2014. okt. 1. 20:18
8/8 anonim válasza:
ja persze nincs ideje, sok gyökér,egyetemen mást se látni csak hogy mindenki a facebookot nyomkodja óra előtt,óra után meg még óra alatt is,otthon is,buszon is és ez igazából nem csak egyetemistákra igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!