Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom homoszexuális?
És az exeim is? Én is gondolkodtam már hasonlókon, de valaki végre megfogalmazta így.
""Engem a kis mellek jobban vonzanak valamiért."
Azért mert meleg vagy, és a szőrtelen férfi mellkasokra gerjedsz (a kis mellű lányok is így néznek ki ha hanyatt fekszenek.) Így pedig az olyan látens melegeknek mint te, könnyebb megbirkózniuk azzal a tudattal, hogy nővel kell szexelniük. Ezért szereti minden látens meleg pasi a kis-mellű nőket. Az egészséges heteró férfiak pedig inkább a nagymellűeket. Fogadok hogy valami 40 kilós páva vagy, baromi alacsony tesztoszteron szinttel."
Itteni válasz, és több hasonlót olvastam, van benne logika.
Ez b@romság.
Nekem is a kis mellű nők jönnek be inkább, de:
1. Főleg azért, mert a vékony testalkat tetszik inkább.
2. Kevésbé tetszenek a logó mellek.
3. Mindezek ellenére voltam már nagy és/vagy logó mellű nővel és nem volt rosszabb élmény semmiben, szóval nem ezen múlik.
4. Ha nagyon keressük az okokat (nem elég az ízlés dolga) akkor én inkább arra vezetném vissza, hogy a fiatalabb lányoknak van kisebb mellük (azoknak is, akiknek később nagy lesz, kicsivel kezdi) és sok férfi vonzódik tudat alatt a fiatal lányokhoz. Ez amúgy nem pedofília.
Lol.Ez tiszta baromság, simán preferencia.
Van egy meleg haverom, nem vágyik nőkre de nála a nagy mell a nőies etalon. Tőlem is kérdezte már ittasan, hogy nem e gondolkoztam mellnagyobbításon...
Én meg nőként imádom az enyhén izmos férfi ciciket, a legjobb dolog markolászni őket. Ettől függetlenül más nőhöz nem nyúlnék.
Persze. Ez tökre így van!
Aki meg mégsem meleg, az meg pedofil. Logikus.
A nagy mellek általában nagy seggel, és 30 körül már nagy bendővel is járnak.
Én meg a filigrán, sportos nőket szeretem. Persze, én is tudok nőt, aki 157 centi, 48 kiló, és bő C kosaras mellei vannak (nem szilikon), de ha ilyen nőre várnék, akkor napestig keresgélhetnék, annyira ritka.
Így marad a kérdés, hogy a legtöbb elhízott ember országában keresek egy sportos, kis mellü lányt, vagy valamelyik nagydarabra gerjedek, csak azert, mert zsír az mindenhol van rajta, a mellében is. Kösz, de nem.
Szerinted a két hanyatt fekvő test egyforma, nő, férfi?
A két mell csak a különbség?
Ideológia mindenre van, aki pasival akar szexelni az arra talál aki meg nővel az arra.
Nőiesség belülről jön, így maga a mell mérete indiferens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!