Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok, és van egy barátom (szinte a legjobb haver) csak homoszexuális. (17 éves) Mit csináljak?
Szeritnem elmondhatod neki,jobb az ilyenről beszélni,de szerintem ne éld bele magad a kettőtök kapcsolatába,mert ezeket a körülményeket elnézve,nincs sok esélyed!Örülj,hogy a legjobb barátodnak mondhatod és élvezd a vele töltött időt,de nézz más fiú után...
HAjrá
/Szmötyi/
Nos az én véleményem az hogy a srác nem homi!
Valami indoka van rá hogy ezt mondja!
Lehet hogy ő is érez valamit irántad csak más bajok miatt nem akarja hogy közelebb kerüljetek egymáshoz! mert ha már jártok egy idő után a szexnek is el kell jönnie és lehet hogy pont ettöl fél...
Lehet hogy a csávoval valami nincs rendben ott lent!
Ugye érted mire gondolok!
A Lényeg az hogy mondd el neki hogy mit érzel!
Aztán ha ezt meg tetted akkor irj nekem privátba és adok neked tanácsot hogy mi legyen a következő lépés!
Oké?
Oké! köszönöm a válaszaitokat.:)
Holnap találkozok vele,és el fogom mondani.
Szia, azóta mi van veletek??
Kérlek írd meg a választ nagyon kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!