Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a barátom homoszexuális?
És az exeim is? Én is gondolkodtam már hasonlókon, de valaki végre megfogalmazta így.
""Engem a kis mellek jobban vonzanak valamiért."
Azért mert meleg vagy, és a szőrtelen férfi mellkasokra gerjedsz (a kis mellű lányok is így néznek ki ha hanyatt fekszenek.) Így pedig az olyan látens melegeknek mint te, könnyebb megbirkózniuk azzal a tudattal, hogy nővel kell szexelniük. Ezért szereti minden látens meleg pasi a kis-mellű nőket. Az egészséges heteró férfiak pedig inkább a nagymellűeket. Fogadok hogy valami 40 kilós páva vagy, baromi alacsony tesztoszteron szinttel."
Itteni válasz, és több hasonlót olvastam, van benne logika.
A homoszexuálisok „Úgy gondolom, hogy ők boldogtalan emberek. Egyszerűen elégedetlenek. Sajnálni és segíteni kell őket, hogy a józan ész útjára térjenek. Vannak persze ennél súlyosabb bűnök, a házasságtörés például semmivel sem jobb a homoszexualitásnál. Ez utóbbit normává tenni nem kell és nem is lehet. Az Úr másképpen rendelkezett a világban.”
Pavel Szeverinyec
Egyetértek vele.
A homoszexualitást nem szabad normává tenni. Gyógyítani kell.
Emberi életet csak egy férfi és egy nő tud továbbadni.
Ez a természet törvénye.
A természet pedig mindig és minden körülmények között felülírja
a vele szembeni devianciát. Előbb, vagy utóbb, mindegy.
De a természet fog győzni. Ac természet törvénye pedig az ÉLET
és nem a zsákutca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!