Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy a barátom homoszex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a barátom homoszexuális?

Figyelt kérdés

És az exeim is? Én is gondolkodtam már hasonlókon, de valaki végre megfogalmazta így.

""Engem a kis mellek jobban vonzanak valamiért."

Azért mert meleg vagy, és a szőrtelen férfi mellkasokra gerjedsz (a kis mellű lányok is így néznek ki ha hanyatt fekszenek.) Így pedig az olyan látens melegeknek mint te, könnyebb megbirkózniuk azzal a tudattal, hogy nővel kell szexelniük. Ezért szereti minden látens meleg pasi a kis-mellű nőket. Az egészséges heteró férfiak pedig inkább a nagymellűeket. Fogadok hogy valami 40 kilós páva vagy, baromi alacsony tesztoszteron szinttel."

Itteni válasz, és több hasonlót olvastam, van benne logika.

2018. aug. 29. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi erővel a borotvált arcú férfiakat kedvelő nők leszbikusok, mert a heteroszexuális nők a szőrös, szakállas, férfias jegyeket viselő férfiakat kedvelik.
2018. aug. 29. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Úristen mekkora barom vagy, kérdező...
2018. aug. 29. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Megpróbál meg győzni hogy b*zi vagy...
2018. aug. 29. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:

A homoszexuálisok „Úgy gondolom, hogy ők boldogtalan emberek. Egyszerűen elégedetlenek. Sajnálni és segíteni kell őket, hogy a józan ész útjára térjenek. Vannak persze ennél súlyosabb bűnök, a házasságtörés például semmivel sem jobb a homoszexualitásnál. Ez utóbbit normává tenni nem kell és nem is lehet. Az Úr másképpen rendelkezett a világban.”

Pavel Szeverinyec

Egyetértek vele.

A homoszexualitást nem szabad normává tenni. Gyógyítani kell.

Emberi életet csak egy férfi és egy nő tud továbbadni.

Ez a természet törvénye.

A természet pedig mindig és minden körülmények között felülírja

a vele szembeni devianciát. Előbb, vagy utóbb, mindegy.

De a természet fog győzni. Ac természet törvénye pedig az ÉLET

és nem a zsákutca.

2020. okt. 7. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!