Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális vagyok és van egy barátom aki 37 éves neki van családja. Az a problémánk hogy velem nem tud szexkapcsolatot kialakítani, mert eléri a merevedést de mire behatolna lelenkad neki mit tegyek?
jujj... nem vagyok melegellenes (mondjuk melegpárti sem) de szerintem keress mást... ennek az ipsének családja van... te mit éreznél az asszony helyébe, ha egyszer kiderülne?
(ism.: south park--> butters apja melegbárokban kefél--> az anyja meg annyira elkeseredik mikor megtudja hogy belevezeti a kocsit buttersel együtt a tóba...)
légy tekintettel mások érzéseire, ne csak a sajátodat kukkold. tönkreteszel egy családot, miközben halomszámra nincs párjuk a melegeknek, mert ők sem találnak. keress köztük
Milyen könnyű így arc nélkül szidni másokat!
Forduljatok fel ti! Ha nem tudsz értelmeset írni, csak mocskolódni, akkor ne írj inkább semmit! Főleg ne 15 évesen legyen kialakult véleményed valamiről, amiről fogalmad sincs!
Egyébként mellékesen biztosan lelkiismeret furdalása van. Veled azért, mert biszex, az asszonnyal meg azért, mert másra is vágyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!