Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homoszexuális vagyok és van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki86 kérdése:

Homoszexuális vagyok és van egy barátom aki 37 éves neki van családja. Az a problémánk hogy velem nem tud szexkapcsolatot kialakítani, mert eléri a merevedést de mire behatolna lelenkad neki mit tegyek?

Figyelt kérdés
De visszont a feleségével megy neki, de bár sokszor azt mondja, hogy behatolás után lelenkad nála is. Orvosnál volt és mindent rendbe találtak nála. Miben tudnék neki segíteni hogy sikerüljön mert én nagyon szeretném és állítólag ő is!
2010. aug. 14. 15:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
undoritó bu*zik vagytok, főleg te, amaz meg egy nagy fas*z!!!! van családja....ugyanmáááááááááárrr fujjjjjj hülyék vtok!!!fujfujfujjfuuuujjjj pontozz leee nem érdekel!!!!! 15/L
2010. aug. 14. 15:30
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Ez oltári gusztustalan.Van családja,felesége azt téged akar kefélni?Undorító!Sajnálom a családját!
2010. aug. 14. 15:30
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
A barátod biztosan biszex, de tudat alatt bűntudata van attól, amit művel. A fejben lehet nála a gond.
2010. aug. 14. 15:31
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

jujj... nem vagyok melegellenes (mondjuk melegpárti sem) de szerintem keress mást... ennek az ipsének családja van... te mit éreznél az asszony helyébe, ha egyszer kiderülne?

(ism.: south park--> butters apja melegbárokban kefél--> az anyja meg annyira elkeseredik mikor megtudja hogy belevezeti a kocsit buttersel együtt a tóba...)

légy tekintettel mások érzéseire, ne csak a sajátodat kukkold. tönkreteszel egy családot, miközben halomszámra nincs párjuk a melegeknek, mert ők sem találnak. keress köztük

2010. aug. 14. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Családja van,csak kihasznál..:S
2010. aug. 14. 15:42
 6/18 anonim ***** válasza:
15%
fordulj fel hülyegyerek -.-
2010. aug. 14. 15:45
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Milyen könnyű így arc nélkül szidni másokat!

Forduljatok fel ti! Ha nem tudsz értelmeset írni, csak mocskolódni, akkor ne írj inkább semmit! Főleg ne 15 évesen legyen kialakult véleményed valamiről, amiről fogalmad sincs!

Egyébként mellékesen biztosan lelkiismeret furdalása van. Veled azért, mert biszex, az asszonnyal meg azért, mert másra is vágyna.

2010. aug. 14. 16:05
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Annyi a "problémája", hogy nem homoszexuális :) Mit gondolsz mi lehet az oka mégis. 37 éves egészséges férfi, akinek a feleségével a szexuális élete tökéletes, de egy vele azonos neműnél csődöt mond?? HETEROSZEXUÁLIS!
2010. aug. 14. 16:22
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne benne egy kis homoszexualitás akkor csokolozna velem meg stb....? akkor le se állna velem nem gondolod és azt mondja hogy szeret!
2010. aug. 14. 16:31
 10/18 A kérdező kommentje:
a felesége egy alamuszi és nem találja meg nála a boldogságot ennyi!
2010. aug. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!