Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homoszexuális vagyok és van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki86 kérdése:

Homoszexuális vagyok és van egy barátom aki 37 éves neki van családja. Az a problémánk hogy velem nem tud szexkapcsolatot kialakítani, mert eléri a merevedést de mire behatolna lelenkad neki mit tegyek?

Figyelt kérdés
De visszont a feleségével megy neki, de bár sokszor azt mondja, hogy behatolás után lelenkad nála is. Orvosnál volt és mindent rendbe találtak nála. Miben tudnék neki segíteni hogy sikerüljön mert én nagyon szeretném és állítólag ő is!
2010. aug. 14. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Remélem az a "baja" hogy nem egy mocskos teteves gusztustalan wáááá minden negativ jelzőre méltő hülye b.zi mint te!
2010. aug. 14. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
És az eszedbe sem jut, hogy hülyít téged, csak jobban bírják a korlátai? Ha homoszexuális lenne, akkor felállna és sikerülne a dolog. Nincs semmi baja, mert a feleségével működik. Ez van, a hapsi hetero. Ja és ha téged szeretne nem szexelne a feleségével.
2010. aug. 14. 16:54
 13/18 A kérdező kommentje:
ezt a kapcsoltot ő kezdeményezte és már több mint 2 éve tart.
2010. aug. 14. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

De lehetne annyi eszed hogy visszautasítod ha egyszer családja van!!

Gusztustalan....:/

Te gondolsz mások érzéseire is???Ha Homo lenne,talán nem csinált volna gyereket;) És nem lenne felesége,hanem pasija..Gondolkozz már baz.dmeg-.-""

2010. aug. 14. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Csak az embert tudjátok elítélni de hogy segítséget nyújtsatok arra nincs eszetek.

A sértéseket mellőzzétek, mert amikor a férj megcsalja a feleségét az nem ugyan olyan dolog? az se szép mikor átvágja a nejét!

ÖTLETEKET VÁROK NEM SÉRTÉSEKET!!!!!!!!!

2010. aug. 14. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd békén és szeress bele másba, éppen elegem keresnek párt maguknak pl. meleg bárokban, nemcsak nők, férfiak is. Nincs abban semmi rossz. De nős, családos férfivel???
2010. aug. 14. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
18%
hat ennekem is a baratomnak van baratnoje es bizony mi is szokunk csokolozni
2010. aug. 19. 17:12
 18/18 Bresalio Nagy ***** válasza:
100%

Amúgy... mivel elég régen írták ki a kérdést, ezért nem tudom, azóta mi történt.

De azt mondod, h az, h neki lelankad, teljesen lehetetlenné teszi a szexuális életeteket. De mért? Más út nem létezne, más tevékenység? Pl. kapásból az, h akkor te hatolj be neki... Ha ő nem tud beléd, akkor ez lenne a tök kézenfekvő megoldás, nem? Mért csak úgy lehet, h ő hatoljon be neked? Ha látszik, h ez nem működik, akkor mért kell ennél leragadni?

Neked nincs ilyen problémád, h lelankadna?

Amúgy hallottam már olyan meleg pasiról, akinek hasonlóan lelankadt, amikor meg akart dugni vkit (egy pasit). Pedig full meleg volt... Ő pl. azt mondja, h az óvszertől, az van rá olyan pszichológiai hatással. - Ezzel csak azt akarom mondani, h az, h lelankad neki, nem feltétlenül jelenti azt, h full heteró lenne (amit sokan írtak).

Sztem vmi pszichés problémája lehet am a pasidnak, amitől lelankad neki... Különösen így, h szervileg mindent rendben találtak nála.

2012. júl. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!