Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális vagyok és van egy barátom aki 37 éves neki van családja. Az a problémánk hogy velem nem tud szexkapcsolatot kialakítani, mert eléri a merevedést de mire behatolna lelenkad neki mit tegyek?
De lehetne annyi eszed hogy visszautasítod ha egyszer családja van!!
Gusztustalan....:/
Te gondolsz mások érzéseire is???Ha Homo lenne,talán nem csinált volna gyereket;) És nem lenne felesége,hanem pasija..Gondolkozz már baz.dmeg-.-""
Csak az embert tudjátok elítélni de hogy segítséget nyújtsatok arra nincs eszetek.
A sértéseket mellőzzétek, mert amikor a férj megcsalja a feleségét az nem ugyan olyan dolog? az se szép mikor átvágja a nejét!
ÖTLETEKET VÁROK NEM SÉRTÉSEKET!!!!!!!!!
Amúgy... mivel elég régen írták ki a kérdést, ezért nem tudom, azóta mi történt.
De azt mondod, h az, h neki lelankad, teljesen lehetetlenné teszi a szexuális életeteket. De mért? Más út nem létezne, más tevékenység? Pl. kapásból az, h akkor te hatolj be neki... Ha ő nem tud beléd, akkor ez lenne a tök kézenfekvő megoldás, nem? Mért csak úgy lehet, h ő hatoljon be neked? Ha látszik, h ez nem működik, akkor mért kell ennél leragadni?
Neked nincs ilyen problémád, h lelankadna?
Amúgy hallottam már olyan meleg pasiról, akinek hasonlóan lelankadt, amikor meg akart dugni vkit (egy pasit). Pedig full meleg volt... Ő pl. azt mondja, h az óvszertől, az van rá olyan pszichológiai hatással. - Ezzel csak azt akarom mondani, h az, h lelankad neki, nem feltétlenül jelenti azt, h full heteró lenne (amit sokan írtak).
Sztem vmi pszichés problémája lehet am a pasidnak, amitől lelankad neki... Különösen így, h szervileg mindent rendben találtak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!