Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok futballhuligánal? Természetesen egy normális, munkahelyel rendelkező emberről lenne szó.
Kb 20 éve vége már ennek a korszaknak itthon.
Teljes szétválasztás van meg rohamrendőrök-véderő,kamerák,beléptetők.
Úgyhogy sajnos vége ennek,pedig de jó is volt:)
Sikerült belefutnom egy hete egy csapat drukkerbe(ftc).
Még ilyen alja embereket. Elsőre nem is láttam őket, mert háttal ültem nekik, de undorítóan káromkodtak, hangosak voltak és szét akarták szedni a vonatot. Aztán láttam, hogy egy adag normálisnak LÁTSZÓ huszonéves srác az, én meg kövér kopasz suttyókat képzeltem a hangok alapján..
Teljességgel kizáró ok nálam a focidrukkerség, ha kiderül ejtem egyből.
Egyébként teljesen összevizelték a vonatwécét, ha lett volna bátorságom, biztos beszóltam volna, hogy az újpestiek jobban céloznak.
Mégis ki ne akarna járni veled, amikor tele vagy jó tulajdonságokkal
-Alkoholista
-Munkanélküli
-Dagadt
-Igénytelen
-Nőgyűlölő
-Bunkó
De, hogy még a meccsek után totál részegre iszod magad, összehánysz, szarsz, hugyozol mindent, ordibálsz, törsz-zúzol és verekszel?! Egy igazi főnyeremény vagy. Lányok, csapjatok le rá amíg még szingli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!