Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül összejönnöm senkivel? Hogyan tudnék változtatni, mit nem csinálok jól? (bővebben lenn)
24 éves leszek idén, férfi vagyok. Nagyon sokat próbálkoztam lányoknál, mindenféleképpen, neten is, személyesen is, velem egyidősekkel, fiatalabbakkal is, mégse sikerült soha semmi. Egyetlen "klasszikus" randit tudtam összehozni eddig, azt is nemrég, és nem kellemes emlék (nem a lányt hibáztatom ezért). Ebből adódóan nemhogy szűz vagyok, nem is csókolóztam még, sőt még egy lány kezét sem fogtam soha. Alapvetően nem tartom magam negatív embernek, de kezdem elveszíteni a reményt, hogy valaha lehet barátnőm, úgy érzem, hogy nagyon le vagyok maradva ezen a téren, és már nem tudom ezt behozni.
Egyébként egyetemista vagyok, már mesterképzésre járok, heti pár órát dolgozok mellette (ősztől szeretnék többet, most több okból ennyit tudok vállalni), nem vagyok egy társaság közepe, inkább introvertált vagyok, de nem vagyok antiszociális vagy ilyesmi. Oda merek menni lányokhoz, ezzel a részével nincsen probléma, de ritkán tudok igazán jót beszélgetni velük (az eddigi egyetlen randimon is ez volt a helyzet). Sajnos nem igazán tipikus dolgok érdekelnek, van köztük olyan, amit ismerkedésnél/randin nem igazán jó felhozni szerintem, ez biztosan nem könnyít a helyzetemen, ahogy a tapasztalatlanságom sem, ami a korral csak egyre cikibb lesz.
A kérdésem pedig az, hogy mit tehetnék ebben a helyzetben? Teljesen reménytelennek látom a helyzetemet, és tele vagyok félelemmel. Mindig amikor megtetszik valaki, vagy megismerkedek valakivel interneten, akkor leküzdöm ezt, és igyekszem a legjobb oldalamat mutatni, de az idő haladtával minden visszautasítás után egyre erősebben törnek elő belőlem ezek az érzések.
Ha valakinek bármi hasznos, építő jellegű tanácsa van, ne tartsa magában. Aki többet szeretne rólam tudni, privátban írhatok magamról többet, ha valami fontos dolgot nem írtam le. Képet is küldhetek, hátha a külsőmön kellene változtatni valamit. Elsősorban lányok/nők véleményére lennék kíváncsi, de természetesen fiúkat/férfiakat is meghallgatok. Köszönöm, ha konstruktív választ vagy üzenetet küldesz, a nőgyűlölet meg az incelkedés nem az én asztalom, marcangolni magamat meg negatívkodni tudok egyedül is, szóval ha kérhetem, ezeket hanyagoljuk.
Tömören: olyan dolgok amik keveseket érdekelnek. :D
Elmondom hogy ez meg ez érdekel, erre általában bólogatás meg hümmögés a reakció és nem nagyon tudnak mit kezdeni vele, nem érdekli őket, nem kérdeznek ezzel kapcsolatban. Lehet csak nem volt szerencsém eddig, nem tudom.
“Nagyon sokat próbálkoztam lányoknál, mindenféleképpen.”
Emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!