Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk lány hogyan tudna változtatni a félénkségén? 24/L
Eszedbe se jusson itt férfiakkal beszélgetni!
Beszélgess bárkivel a környezetedben, a bolti eladóval, postással, kollégákkal, pont ugyanúgy működik, mintha lányok lennének, nem kell ezt túlgondolni.
Én ugyan pasi vagyok, és én is nagyon gátlásos voltam régebben.
Nem voltam elégedett a testalkatommal sem.
Nekem az segített, hogy elmentem nudizni.
Sokat segített abban, hogy elfogadjam a testem.
Meg ha teljesen meztelenül idegenekkel beszélgettem, ruhában már mégkönnyebb dolgom volt utána.
"Ilyen durva a helyzet 2-es? 1 hete regisztráltam kb... nem ismertem még ki a közösséget"
Hát elég durva...
Kétségbeesetten nőre vágyó szerencsétlen pasasok, és mindenféle férfigyűlölő mocskolódó nőszemély játszótere ez a topic
Szerintem ne erőltesd a dolgot! Legyél az aki vagy! Hidd el a félénk lányokat is szeretik a pasik! Van aki direkt ilyet keres.Ne akarj a "nagy átlag, ricsajos, magamutogató" kiscsajokra hasonlítani! Ha el tudod fogadni, hogy TE így is értékes vagy nyertél!!!!!!
51F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!