Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon, akik a femcelek oldalán harcolnak férfiként milyen jutalomban reménykednek?
11.
Az incel kérdések is törölve lennének, ha elegen jelentenénk. Simán belelehet kötni abba, hogy a legtöbbje provokáció.
El kell keserítselek, azok a "férfiak" akikre gondolsz, valójában csak az általuk létrehozott nickek. Illetve nem is biztos hogy külön nickek, mivel anonim az oldal, így nem láthatod, hogy milyen nick mögül írta ki az adott választ. Sok esetben viszont a pipák száma simán árulkodó, már ha tudsz a sorok között olvasni.😉
Az inceles kérdéseket pedig azért nem törlik, mert azok hozzák a kattintást/reklámot/pénzt a tulajoknak.
13.
Csak óvatosan a kritikával, én kaptam a múltkor egy figyelmeztetést, hogy ne bíráljam a moderátori munkát, úgyhogy csak "okosan", mondaná Matula bácsi.
De azért elég szomorú, hogy sok kérdés alatt inkább alakul ki valamiféle dühöngő, semmint értelmes vita, eszmecsere.
15.
Van még 1-2 nevezetes kategória ahol ez megy. Politika, ezotéria, családi kapcsolatok.
A többinél leginkább szakmai összecsapások mennek, hogy melyik autó vagy helikopter a jobb, melyik cicatáp a legjobb, de ezek normális vizeken evezve történnek, ott jókat lehet olvasni, még laikusként is.
Igen, ezt már én is megfigyeltem. Pedig az ellenségeskedés egyik területen sem vezet semmiféle megoldáshoz, valahogy mégis ez megy.
Valami hasonló a felfogás, mint itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!