Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek még?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal, 1,5 hónapja ismerjük egymást. Ezalatt volt már csók is, ami elég szenvedélyes volt, én már nagyon szerelmes vagyok. Viszont ő azt mondta, hogy még időre van szüksége, nem biztos az érzéseiben. Elengedni pedig nem akar (ezt nem mondta, tapasztalat).

Én kicsit elkeseredett vagyok, ugyanis ha ennyi idő alatt nem alakultak ki benne azok az érzések, ami alapján kapcsolatot akarna, akkor szerintem már nem is fognak.

Lehet ebből még boldog, stabil kapcsolat szerintetek? A lány mellett szól, hogy akkor ismertem meg, amikor szakított, és az elmondása szerint nem akar kapcsolatból kapcsolatba ugrani.

2021. aug. 29. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Ne add fel
Veszett ügy
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Talonban tart, ha nem lesz lo, jo leszel te is...
2021. aug. 29. 18:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért mindenre ez a válasz? Ezen az oldalon az megy, hogyha valamelyik fél nem ugrik a másik nyakába az első randin, akkor talonban tartja a másikat. Kicsit már unalmas
2021. aug. 29. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor kiért kérdezed ha a válasz unalmas?
2021. aug. 29. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Azaz miért?
2021. aug. 29. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Pedig csak másodlagos vagy, ez van. :)
2021. aug. 29. 20:26
 6/11 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2021. aug. 29. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Egyszer csókolóztatok? Másfél hónap alatt? Mégis, hányszor találkoztatok? Honnan ismered?

Ő túl van már az exén?

2021. aug. 29. 21:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem csak egyszer csókolóztunk. 6 találkozás (az első kettő kivételével ezek 6-8 órásak minimum), volt már petting, együtt alvás. Mostanában mindketten sokat utaztunk, így nem tudtunk többször találkozni.

Az exén túl van, az okozott sebeket viszont még nem heverte ki teljesen.

2021. aug. 29. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Értem.

És "Én kicsit elkeseredett vagyok, ugyanis ha ennyi idő alatt nem alakultak ki benne azok az érzések, ami alapján kapcsolatot akarna, akkor szerintem már nem is fognak." ezt ő mondta vagy te gondolod?

2021. aug. 29. 23:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Én gondolom
2021. aug. 29. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!